24 uurs zorg thuis

24 uurs zorg thuis

Dankzij de 24 uurs zorg thuis kunt u genieten van het leven. De zorgverleners van Uw ZorgCompaan helpen u graag een handje en u kunt aangeven naar welke zorg u op zoek bent en dan wordt dat voor u geregeld. Of dat u nu samen boodschappen wilt doen of iemand zoekt die huishoudelijke taken bij u uit komt voeren. Het wordt hier allemaal geregeld voor u, het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met Uw ZorgCompaan. Daar gaat u zeker geen spijt van krijgen.

24 uurs zorg thuis op maat

Wij werken niet met een standaard pakket, u kunt bij ons kiezen voor de 24 uurs zorg thuis op maat. Uw wensen, dat is onze zorg. U geeft aan wanneer u hulp nodig heeft en dan kijken we samen welke hulp hier het beste bij past. Misschien wilt u iemand die u in het huishouden kan helpen bij de wat zwaardere taken of iemand die u kan helpen bij het douchen wanneer dat (tijdelijk) wat moeilijker gaat. Geen zorgen, want onze zorgverleners staan voor u klaar en jawel 24 uur per dag!

Mogelijkheden 24 uurs zorg thuis

De mogelijkheden van de 24 uurs zorg thuis zijn oneindig. Wij werken aan de hand van uw vragen. U geeft uw wensen aan en daar stemmen wij de zorg op af. Het is daarom belangrijk dat u aangeeft waar u hulp bij nodig heeft en dan stemmen wij met onze zorgverleners af welke hulp u krijgt aangeboden. Alles wordt met u besproken, u kunt alles zelf in de hand houden en daar doen wij het samen met u voor! Kiest u daarom ook voor onze zorg zodat het leven voor u een stuk gemakkelijker en aangenamer wordt.

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor 24-uurs zorg of heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. +31(0)344 – 603 891

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!