24 uurs thuiszorg

24 uurs thuiszorg

Als u op zoek bent naar zorg op maat dan kunt u de keuze maken voor Uw ZorgCompaan. Onze 24 uurs thuiszorg is er namelijk voor u en daar gaat u volop van genieten. Door onze zorg kunt u namelijk langer in uw eigen vertrouwde omgeving blijven wonen. Onze zorgmedewerkers zijn u graag van dienst. Uw ZorgCompaan biedt verpleegkundige zorg en aupairzorg bij u thuis. 

Kies nu de 24 uurs thuiszorg

Het kan soms lastig zijn om dingen uit handen te moeten geven, maar wanneer u de regie in eigen handen kunt houden, valt het mogelijk  mee. Wij houden er namelijk van dat u zelf uw wensen aangeeft en daar spelen wij op in. Dankzij onze 24 uurs thuiszorg kunt u gewoon thuis blijven wonen en wij zijn er als u ons nodig heeft. Laat u het ons daarom horen wanneer wij u van dienst kunnen zijn, want dan staan onze zorgverleners voor u klaar, dag en nacht. 

Mogelijkheden 24 uurs thuiszorg

Er zijn volop mogelijkheden met onze 24 uurs thuiszorg. U kunt kiezen voor ADL-zorg die onze zorgaupairs bieden. Onze aupairzorg is erop gericht om mensen die niet alles meer zelf kunnen in huis hierbij te helpen, denk aan persoonlijke verzorging en licht huishoudelijk werk. 

Onze verpleegkundigen kunnen zorg bieden aan mensen met een spierziekte als ALS, MS en de ziekte van Duchenne of aan mensen met een meervoudige handicap. Wij horen het graag wanneer wij u van dienst kunnen zijn. U kunt gewoon thuis blijven wonen en u houdt de regie zelf in handen. 

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor 24 uur zorg aan huis of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook via +31(0)344 - 603 891.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!