24 uurs thuiszorg

24 uurs thuiszorg

Als u op zoek bent naar zorg op maat dan kunt u de keuze maken voor Uw ZorgCompaan. De 24 uurs thuiszorg is er namelijk voor u en daar gaat u volop van genieten. Deze zorg gaat er namelijk voor zorgen dat u zich fijner voelt en weer kunt ontspannen. De medewerkers zijn u graag van dienst en daarom kunt u uw wensen ook aangeven en dan wordt hier aan voldaan. De zorg die u wenst, nodig heeft wordt u aangeboden en dan kunt u genieten van het leven.

Kies nu de 24 uurs thuiszorg

Het kan soms lastig zijn om dingen uit handen te moeten geven, maar wanneer u de regie in eigen handen kunt houden, valt het allemaal wel mee. Wij houden er namelijk van dat u zelf uw wensen aangeeft en daar spelen wij op in. Dankzij onze 24 uurs thuiszorg kunt u gewoon thuis blijven wonen en wij zijn er als u ons nodig heeft. Laat u het ons daarom horen wanneer wij u van dienst kunnen zijn, want dan staan onze zorgverleners voor u klaar, dag en nacht.

Mogelijkheden 24 uurs thuiszorg

Er zijn volop mogelijkheden met de 24 uurs thuiszorg. U kunt kiezen voor bijvoorbeeld iemand die ervoor zorgt dat u kunt ontspannen, een dagje met u weggaat, met u boodschappen gaat doen, verpleging, huishoudelijke hulp en zo is er nog veel meer hulp die u door ons wordt aangeboden. Wij horen het graag wanneer wij u van dienst kunnen zijn. Uw ZogCompaan, wij staan 24 uur per dag voor u klaar. U kunt gewoon thuis blijven wonen en u houdt de regie zelf in handen. Uw zorg is vanaf nu onze zorg, zodat u weer kunt genieten zonder zorgen.

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor 24 uur zorg aan huis of heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. +31(0)344 – 603 891

Direct contact

Aanmeldennieuwsbrief