Particuliere thuiszorg Voorschoten

Particuliere thuiszorg in Voorschoten

Woont u in Voorschoten en is het dagelijkse huishouden te zwaar voor u of heeft u hulp nodig bij uw dagelijkse verzorging? Particuliere thuiszorg kan u helpen.

Of heeft u verpleging nodig, maar wilt u wel in uw eigen huis blijven wonen? Ook dan is particuliere thuiszorg in Voorschoten de oplossing voor u. Met de inwonende zorgaupair bent u verzekerd van persoonlijke zorg en altijd een vertrouwd persoon die u helpt. U kunt zelf bepalen welke zorg u wilt, want de particuliere thuiszorg wordt helemaal afgestemd op uw wensen. Van 24 uur zorg thuis tot nachtzorg of zorg voor ouderen thuis.

Waar in Voorschoten kan ik particuliere thuiszorg krijgen?

Voorschoten is een dorp tegen de grote stad Leiden aan. U kunt passende thuiszorg krijgen in elke wijk en buurt van Voorschoten. In het centrum van Voorschoten gaat de zorgaupair met u mee, als u even wilt winkelen of ergens een kopje koffie wilt drinken. Als u in de Krimwijk, Bloemenwijk of Vlietwijk woont, dan staat de particuliere thuiszorg graag voor u klaar om u te verzorgen. Maar ook in andere wijken zoals Bijdorp, Noord-Hofland of Boschgeest bieden wij particuliere thuiszorg aan. De zorgaupair komt namelijk bij u inwonen. Daarom is particuliere thuiszorg overal mogelijk, ook buiten Voorschoten in bijvoorbeeld Purmerend, Alkmaar of Amstelveen.

Wat kan particuliere thuiszorg in Voorschoten voor mij doen?

Particuliere thuiszorg in Voorschoten kan u het dagelijkse huishouden uit handen nemen. Maar het kan u ook helpen bij andere delen van het dagelijks leven. De medewerker helpt u bijvoorbeeld bij het opstaan, douchen en aankleden. Daarnaast kan de medewerker u lekker mee naar buiten nemen als u slecht ter been bent. Maar ook voor intensievere zorg staan wij  voor u klaar. Wondverzorging, het toedienen van medicatie en andere verpleegtaken zorgen ervoor dat u thuis kunt blijven wonen in uw eigen omgeving en niet naar een ziekenhuis of verpleeghuis hoeft.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vraag via de website onze brochure aan.

 

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!