Particuliere thuiszorg Leidschendam

Particuliere thuiszorg in Leidschendam met Uw ZorgCompaan

 

Zelfstandig wonen zonder hulp lukt niet meer, maar verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis is voor u een brug te ver. De particuliere thuiszorg in Leidschendam van Uw ZorgCompaan vormt dan de ideale oplossing. Dankzij onze 24 uurs zorg staan wij dag en nacht voor u klaar om de juiste zorg en begeleiding te geven. Zo blijft u zo lang en aangenaam mogelijk in uw veilige, vertrouwde omgeving wonen. Meer weten over onze particuliere woonzorg? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan of neem telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891.

 

Wanneer is particuliere thuiszorg in Leidschendam de beste keuze?

 

Op het moment dat u zonder hulp niet meer zelfstandig kunt wonen, is het verstandig om particuliere thuiszorg in Leidschendam in te schakelen. Wellicht heeft u meerdere mantelzorgers als een partner en familieleden in uw omgeving, maar worden deze te zwaar belast met de zorg. Uw ZorgCompaan ontzorgt uw naasten, waardoor u weer met elkaar van een aangenaam en waardig leven kunt genieten. Het verzorgen van ouderen en chronisch zieken bestaat onder meer uit het verzorgen van mensen met dementie of de ziekte van Parkinson. Ook wanneer u zich in een revalidatieproces bevindt of u slecht ter been bent, biedt onze particuliere thuiszorg in Leidschendam uitkomst.

 

Keuzevrijheid bij particuliere thuiszorg in Leidschendam

 

Bij particuliere thuiszorg in Leidschendam maakt u zelf de keuze hoeveel zorg u wilt inkopen. Zoekt u specifiekere zorg voor de begeleiding bij de ziekte van Alzheimer? Welke zorgvraag u ook heeft, met Uw ZorgCompaan heeft u binnen 24 tot 48 uur na ondertekening van de zorgovereenkomst de beschikking over de gewenste zorg.

 

Deskundige en ervaren thuiszorg in Leidschendam

 

De thuishulpen van Uw ZorgCompaan worden zorgvuldig gescreend en geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en karakter. Sleutelwoorden binnen onze organisatie zijn veiligheid en vertrouwen. Onze thuishulpen beschikken dan ook over een VOG en hebben de benodigde zorgdiploma´s en/of ervaring in de praktijk. Bij ons zijn veelal buitenlandse zorgaupairs uit Hongarije, Bulgarije, Polen, Roemenië en Slowakije werkzaam. Zij communiceren in het Engels, Duits of Frans. Sommigen van hen spreken ook functioneel in het Nederlands.

 

Betrouwbare en betaalbare thuiszorg in Leidschendam

 

Uw ZorgCompaan levert thuiszorg in Leidschendam met een persoonlijke benadering. In een nauwe samenwerking met u en uw naasten zorgen wij ervoor dat u altijd over een vast aanspreekpunt beschikt. U kunt hierdoor een band opbouwen met uw zorgverleners, zodat u niet constant aan nieuwe gezichten hoeft te wennen. Bovendien kan de particuliere thuiszorg in Leidschendam grotendeels en veelal zelfs volledig met een persoonsgebonden budget vergoed worden. Vraag vrijblijvend de brochure aan voor meer informatie of Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891.

Direct contact

Bel ons!