Particuliere thuiszorg 24 uur

Er zijn situaties waar bij u gedurende 24 uur meerdere malen per dag begeleiding, verzorging of verpleging nodig heeft. Met de 24-uurs zorg van Uw ZorgCompaan is dat mogelijk in uw eigen vertrouwde omgeving en hoeft u niet naar het ziekenhuis, verpleeg- of verzorgingshuis. Vanzelfsprekend bepaalt u of uw familie welke zorg er gegeven dient te worden. U behoudt zo de regie over uw eigen leven, in uw eigen huis, met uw eigen spulletjes en met uw dierbaren altijd in de buurt. Particuliere thuiszorg kan dan ook voor u de oplossing zijn.

Particuliere thuiszorg met Zorgaupair

Uw ZorgCompaan heeft voor de particuliere thuiszorg een uniek arrangement van 24-uurs zorg waarbij u gebruik kunt maken van een zorgaupair. Deze integrale dienstverlening richt zich op het verzorgen en ontzorgen van cliënt, familie en haar omgeving en bestaat onder andere uit: persoonlijke begeleiding bij sociale activiteiten, persoonlijke verzorging en persoonlijke verpleging. Daarnaast behoren lichte huishoudelijke werkzaamheden, het doen van boodschappen en het bereiden van maaltijden tot deze dienstverlening. Met een zorgaupair heeft u altijd dezelfde zorgverlener(s) in uw nabijheid, in uw eigen huis. Als u gebruik wilt maken van onze zorgaupair dan woont deze zorgverlener bij u in huis en spreekt u af wanneer welke zorgverlening gevraagd wordt. De 24-uurs zorg wordt in overleg en op maat ingevuld en kan in flexibele tijdseenheden worden geboden.

Particuliere thuiszorg met verpleegkundige zorg

Heeft u continue verpleegkundige zorg nodig heeft? Onze verpleegkundigen bieden zorg aan huis, aan mensen met een chronische ziekte, zoals ALS, de Ziekte van Duchenne, MS en de ziekte van Parkinson. Ook cliënten met een dwarslaesie en volwassenen en kinderen met een meervoudige handicap kunnen een beroep doen op onze privé verpleegkundigen. De verpleegkundigen bieden vanuit een zorgteam 24uursdiensten, maar ook dag- en avonddiensten en slaap- en waakdiensten zijn mogelijk. We bieden professionele en betrouwbare zorg aan mensen met beademingsafhankelijkheid. Met behulp van professionele privé zorg aan huis, krijgt u de zorg in uw eigen vertrouwde omgeving. 

Wanneer Particuliere thuiszorg?

Veel voorkomende redenen voor de inschakeling van Particuliere thuiszorg zijn:

  • U wilt zelfstandig blijven wonen; 
  • U heeft permanent toezicht en professionele ondersteuning en begeleiding nodig;
  • U heeft behoefte aan permanente gespecialiseerde verpleegkundige zorg;
  • U kunt om wat voor reden dan ook niet (meer) voor uw partner of familielid zorgen;
  • U wilt thuis herstellen na een ziekenhuisopname. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons of onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze site in.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!