Thuiszorg Den Haag

Thuiszorg Den Haag


Vandaag de dag gebeurt het steeds vaker dat mensen particuliere zorg inschakelen. Dat is niet zo heel gek: mensen die niet meer voor zichzelf kunnen zorgen of die niet afhankelijk willen zijn van de zorg van een geliefde of familielid schakelen een thuishulp van een zorginstelling in. Op deze manier belasten ze niet de mensen om zich heen, maar kunnen ze toch thuis blijven wonen. Voor veel mensen is een thuishulp Den Haag dus dé oplossing geweest om de kwaliteit van leven te verhogen. Dat kan voor u ook zo zijn. Uw Zorgcompaan is een professionele zorginstelling met hoog opgeleide en ervaren medewerkers. De medewerkers doen er alles aan om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. Dit kan op verschillende manieren: zo kunt u 24 uurs hulp inschakelen maar kunt u ook gebruik maken van tijdelijke hulp.

Thuishulp Den Haag: Uw Zorgcompaan 
Uw ZorgCompaan beschikt bijvoorbeeld over een aantal unieke thuiszorg arrangementen waarbij er gewerkt wordt met zogenoemde zorgaupair(s) die 24 uur per dag voor u klaar kunnen staan. Hierbij wordt u en uw familie volledig 'ontzorgd' en hoeft u zich nergens meer druk om te maken. Deze service bestaat onder andere uit persoonlijke begeleiding bij sociale activiteiten, verzorging van de patiënt en huishoudelijke klussen zoals boodschappen doen, klaarmaken van maaltijden en meer. Wanneer een verzorgende 24 uur bij u is is het wel noodzakelijk voor de hulp om een eigen ruimte te hebben waar hij of zij zich terug kan trekken. Hierbij moeten tevens een aantal meubels inbegrepen zitten zoals een bed, een tafel met een stoel en een kast. Op die manier kan de verzorgende altijd voor u klaar staan wanneer u dat wenst. 

Schakel thuiszorg Den Haag in 
Heeft u bijvoorbeeld wat boodschappen nodig, kunt u bepaalde dingen thuis niet meer schoonmaken of wilt u even naar buiten? Dat is allemaal mogelijk met een au pair van Uw Zorgcompaan. Maar ook wanneer u slechts tijdelijke hulp nodig hebt, zoals bij het herstel na een heftige operatie, kunt u gebruik maken van de services van de zorginstelling. De thuishulp zal er alles aan doen om u weer te laten genieten van alle (kleine) dingen in het leven. De ervaren medewerkers van Uw Zorgcompaan werken reeds jaren met veel plezier en ervaring op het gebied van thuiszorg. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en naar welke vorm van zorg het beste bij u past. Dit stellen we samen in één pakket die op basis van uw behoeften gemaakt wordt. Hierbij kunt u al uw wensen doorgeven en zullen we samen tot een geheel komen. Zo weet u precies waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten van de verpleegkundige in de thuiszorg.

Contact: thuiszorg Den Haag
Hierbij is het grootste doel om uw levenskwaliteit te verhogen en dat u weer lachend door het leven kunt gaan. Een thuishulp zorgzaam van Uw ZorgCompaan betekent dat flexibele au pairs u komen helpen in huis. Het is mogelijk dat u dit in het begin als onwennig ervaart wanneer u bepaalde dingen uit handen gaat geven. U zult echter al snel zien dat het heel erg fijn is om dergelijke dingen niet meer zelf te hoeven doen of aan familie over te laten. Heeft u interesse in thuishulp Den Haag of op andere plekken in Nederland? Schroom dan niet om contact op te nemen voor meer informatie. Onze aupairs staan klaar om u weer van het leven te laten genieten.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!