Nachtzorg

NachtzorgEr kunnen situaties zijn waarin het niet verstandig en verantwoord is om een lange tijd alleen thuis te zijn. Bijvoorbeeld bij een chronische ziekte of aandoening, zoals ALS, MS, de Ziekte van Duchenne, of een meervoudige handicap.

Nachtzorg van Uw Zorgcompaan kan op maat worden ingevuld. Zo kunt u kiezen uit waakdiensten of slaapdiensten, uiteraard bepaalt u welke vorm van nachtzorg het beste past. Onze verpleegkundigen kunnen een rol vervullen in een bestaand zorgteam of nieuw zorgteam. 

Nachtzorg Veilig en Vertrouwd

Nachtzorg kan een welkome aanvulling zijn op de zorg overdag. Hierdoor kunt u met een veilig gevoel in uw eigen vertrouwde omgeving de nacht ingaan. Onze verpleegkundige  is 's nachts bij u aanwezig en het is dan ook fijn om te weten dat er altijd iemand in huis is waar u beroep op kunt doen. Afhankelijk van uw specifieke zorgvraag, krijgt u de juiste gekwalificeerde zorgverlener. Met nachtzorg thuis kunt u zonder angst, veilig en verantwoord blijven wonen in uw eigen omgeving. Dit biedt veelal rust en zekerheid in uw leven. 

Nachtzorg met Waakdiensten of Slaapdiensten

Wij bieden zowel waakdiensten als slaapdiensten. Bij slaapdiensten zijn er in de nacht minder zorgmomenten dan bij waakdiensten. Uiteraard bepaalt u zelf welke vorm van nachtzorg u nodig heeft.

Uw ZorgCompaan ondersteunt u met particuliere thuiszorg. Onze verpleegkundige zorg is altijd op maat, zodat het aansluit bij uw wensen en zorgbehoeften.  Bij onze  privé zorg aan huis kunt u denken  aan gespecialiseerde verpleging. We kunnen met onze Verpleegkundige zorg een aanvulling bieden in een bestaand zorgteam, maar we kunnen ook naar wens een nieuw zorgteam samenstellen.

Uw Zorgcompaan kan u ook bij onderstaande van dienst zijn:

 

Meer informatie

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook via via +31(0)344 - 603 891.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!