Nachtzorg

NachtzorgEr kunnen situaties zijn waarin het voor ouderen niet verstandig en verantwoord is om een lange tijd alleen thuis te zijn. Bijvoorbeeld na een opname in het ziekenhuis, bij herstel na ziekte of bij een chronische aandoeningen. Als aupairzorg niet de juiste invulling is, bent u wellicht beter uit met alleen nachtzorg. Nachtzorg van Uw Zorgcompaan kan op maat worden ingevuld. Zo kunt u kiezen uit waakdiensten of slaapdiensten, uiteraard bepaalt u welke vorm van nachtzorg het beste past.

Nachtzorg Veilig en Vertrouwd

Nachtzorg kan een welkome aanvulling zijn op de zorg overdag. Hierdoor kunt u met een veilig gevoel in uw eigen vertrouwde omgeving de nacht ingaan. Uw zorgverlener is 's nachts bij u aanwezog en het is dan ook fijn om te weten dat er altijd iemand in huis is waar u beroep op kunt doen. Afhankelijk van uw specifieke zorgvraag, krijgt u de juiste gekwalificeerde zorgverlener. Met nachtzorg thuis kunt u zonder angst, veilig en verantwoord blijven wonen in uw eigen omgeving. Dit biedt veelal rust en zekerheid in uw leven.

Nachtzorg met Waakdiensten of Slaapdiensten

Wij bieden zowel waakdiensten als slaapdiensten.
Bij slaapdiensten zijn er in de nacht minder zorgmomenten dan bij waakdiensten. Deze diensten worden aangeboden vanaf 8 uur per nacht tot maximaal 12 uur per nacht, in periodes van minimaal 5 nachten opeenvolgend. Uiteraard bepaalt u zelf welke vorm van nachtzorg u nodig heeft.

Vanzelfsprekend kunt u contact met ons opnemen of komen wij bij u langs om uw specifieke wensen te bespreken. Bellen en mailen mag natuurlijk ook of maak gebruik van het contactformulier.

Uw Zorgcompaan kan u ook bij onderstaande van dienst zijn:

Direct contact

Bel ons!