Nachtzorg

NachtzorgEr kunnen situaties zijn waarin het voor ouderen niet verstandig en verantwoord is om een lange tijd alleen thuis te zijn. Bijvoorbeeld na een opname in het ziekenhuis, bij herstel na ziekte of bij een chronische aandoeningen. Als aupairzorg niet de juiste invulling is, bent u wellicht beter uit met alleen nachtzorg. Nachtzorg van Uw Zorgcompaan kan op maat worden ingevuld. Zo kunt u kiezen uit waakdiensten of slaapdiensten, uiteraard bepaalt u welke vorm van nachtzorg het beste past.

Nachtzorg Veilig en Vertrouwd

Nachtzorg kan een welkome aanvulling zijn op de zorg overdag. Hierdoor kunt u met een veilig gevoel in uw eigen vertrouwde omgeving de nacht ingaan. Uw zorgverlener is 's nachts bij u aanwezog en het is dan ook fijn om te weten dat er altijd iemand in huis is waar u beroep op kunt doen. Afhankelijk van uw specifieke zorgvraag, krijgt u de juiste gekwalificeerde zorgverlener. Met nachtzorg thuis kunt u zonder angst, veilig en verantwoord blijven wonen in uw eigen omgeving. Dit biedt veelal rust en zekerheid in uw leven.

Nachtzorg met Waakdiensten of Slaapdiensten

Wij bieden zowel waakdiensten als slaapdiensten.
Bij slaapdiensten zijn er in de nacht minder zorgmomenten dan bij waakdiensten. Deze diensten worden aangeboden vanaf 8 uur per nacht tot maximaal 12 uur per nacht, in periodes van minimaal 5 nachten opeenvolgend. Uiteraard bepaalt u zelf welke vorm van nachtzorg u nodig heeft.

Vanzelfsprekend kunt u contact met ons opnemen of komen wij bij u langs om uw specifieke wensen te bespreken. Bellen en mailen mag natuurlijk ook of maak gebruik van het contactformulier.

Nachtzorg bij dementie

Is bij u of een naaste de diagnose Alzheimer of dementie vastgesteld? Na verloop van tijd zal er meer zorg nodig zijn.. Mensen met dementie kunnen bijvoorbeeld gedurende de nacht onrustig worden of ontwikkelen een verstoord dag- en nachtritme. Voor naasten als partners, familieleden en mantelzorgers vergt deze zorg voor ouderen thuis aanzienlijk veel inspanning, zeker ook ´s nachts. Daarnaast is het wellicht geen prettig idee om de persoon met  dementie alleen te laten in de nachtelijke uren. Nachtzorg bij dementie is in de meeste gevallen dan ook noodzakelijk.

Uw ZorgCompaan ondersteunt u met particuliere thuiszorg wanneer u of een naaste bij de ziekte van Alzheimer of dementie ´s nachts niet meer alleen kunt zijn of wanneer het dag- en nachtritme zijn verwisseld. Bij de privé zorg aan huis kunt u denken aan de verzorging en begeleiding van u of een naaste. Onze ervaren zorgverleners ondersteunen u bij het verminderen van uitlokkers die tot nachtelijke onrust leiden, hebben begrip voor de situatie en denken in praktische oplossingen. Met de nachtzorg bij dementie van Uw ZorgCompaan is er op ieder moment professionele hulp en begeleiding aanwezig en komt er zoveel mogelijk rust terug gedurende de nacht.

Uw Zorgcompaan kan u ook bij onderstaande van dienst zijn:

 

Meer informatie

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook via via +31(0)344 - 603 891.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!