Nachtzorg

Nachtzorg

Er kunnen situaties zijn waar het voor ouderen niet verstandig en verantwoord is om een lange tijd alleen thuis te zijn. Bijvoorbeeld na een opname in het ziekenhuis, bij herstel na ziekte of bij een chronische aandoeningen. U kunt niet alleen overdag, maar ook in de nacht gebruik maken van ons zorgaanbod. Nachtzorg van Uw Zorgcompaan kan op maat worden ingevuld. Zo kunt u kiezen uit waakdiensten of slaapdiensten, uiteraard bepaalt u welke vorm van nachtzorg het beste past.

Nachtzorg Veilig en Vertrouwd

Nachtzorg kan een welkome aanvulling zijn op de zorg overdag. Hierdoor kunt u met een veilig gevoel in uw eigen vertrouwde omgeving de nacht ingaan. Uw zorgverlener is bij u in huis en het is dan ook fijn om te weten dat er altijd iemand in huis is waar u beroep op kunt doen. Afhankelijk van de zorg en ondersteuning die u nodig heeft, krijgt u de juiste gekwalificeerde zorgverlener. Met onze nachtzorg thuis kunt u zonder angst, veilig en verantwoord blijven wonen in uw eigen omgeving. Dit biedt veelal rust en zekerheid in uw leven.

Nachtzorg met Waakdiensten of Slaapdiensten

U kunt nachtzorg ontvangen in zowel waakdiensten als slaapdiensten.
Bij slaapdiensten zijn er in de nacht minder zorgmomenten dan bij waakdiensten. Deze diensten worden aangeboden vanaf 8 uur per nacht tot maximaal 12 uur per nacht. Uiteraard bepaalt u zelf welke vorm van nachtzorg u nodig heeft.

Vanzelfsprekend kunt u contact met ons opnemen of komen wij bij u langs om uw specifieke wensen te bespreken. Bellen en mailen mag natuurlijk ook of maak gebruik van het contactformulier.

Direct contact

Aanmeldennieuwsbrief