24-uurs zorg thuis, wie kan mij helpen?

24-uurs zorg thuis

Met 24-uurs zorg van Uw ZorgCompaan bepaalt u zelf welke zorg en hulp u wenst te ontvangen en wanneer u dat het beste uitkomt. Naast persoonlijke verzorging of verpleging, ondersteunen onze zorgverleners u eveneens bij allerlei huishoudelijke werkzaamheden of begeleiden u bij activiteiten van welzijn en ontspanning, die aansluiten bij uw wensen of interesses. Als u gebruik maakt van 24-uurs zorg bepaalt u of uw familie welke zorg er wanneer gegeven moet worden. U behoudt zo de regie over uw eigen leven, in uw eigen huis, met uw eigen spulletjes en met uw dierbaren altijd in de buurt.

Onze 24-uurs zorg biedt verschillende mogelijkheden variërend van au-pair zorg, dagzorg of nachtzorg. Maatwerk is onze uitdaging en tevredenheid het resultaat. In de meeste gevallen komt u in aanmerking voor een persoonsgebonden budget (PGB) waarmee u de kosten van uw zorgvraag, grotendeels en in sommige gevallen geheel kunt betalen. Afhankelijk van het zorgzwaartepakket (ZZP) kan dit veelal oplopen tot meer dan € 50.000,- per jaar. Vanzelfsprekend kunnen wij u hierover adviseren en helpen bij het aanvragen van deze voorziening

24 uurs thuiszorg

Als u op zoek bent naar zorg op maat dan kunt u de keuze maken voor Uw ZorgCompaan. De 24 uurs thuiszorg is er namelijk voor u en daar gaat u volop van genieten. Deze zorg gaat er namelijk voor zorgen dat u zich fijner voelt en weer kunt ontspannen. De medewerkers zijn u graag van dienst en daarom kunt u uw wensen ook aangeven en dan wordt hier aan voldaan. De zorg die u wenst of nodig heeft wordt u aangeboden en dan kunt u genieten van het leven.

Verpleeghuis of 24-uurs zorg thuis

Het vooruitzicht opgenomen te moeten worden in een verzorgingshuis of verpleeghuis is voor veel ouderen geen optie. Weg uit je eigen vertrouwde omgeving, het ontbreken van persoonlijke aandacht en je voegen naar andermans ritme en regels is niet wat je wilt. Thuis blijven wonen met de noodzakelijke of gewenste zorg en ondersteuning is dan ook de grootste wens. Dit moet echter wel veilig en verantwoord zijn.

Met de 24-uurs zorg van Uw ZorgCompaan hoeft u zich daar geen zorgen over te maken. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een inwonende zorgverlener. Zo kunt u afspraken maken over de gewenste dienstverlening gedurende 24 uur per dag. Samen inventariseren wij uw zorgvraag en vullen dit op maat in, zodat u in uw eigen vertrouwde omgeving thuis kunt blijven wonen.


24-uurs zorg thuis met een zorgaupair

Uw ZorgCompaan heeft een uniek arrangement waarbij wij werken met een zogenoemde zorgaupair(s). Deze integrale zorgverlening richt zich op het “verzorgen en ontzorgen” van cliënt, familie en haar omgeving en bestaat onder andere uit: persoonlijke begeleiding bij sociale activiteiten, persoonlijke verzorging en persoonlijke verpleging. Daarnaast behoren lichte huishoudelijke werkzaamheden, het doen van boodschappen en het bereiden van maaltijden tot de werkzaamheden.

Met een zorgaupair heeft u altijd dezelfde persoon in uw nabijheid, in uw eigen huis. De zorgaupair woont bij u in huis en u spreekt af wanneer welke zorg gewenst is. Deze 24-uurs zorg word in overleg en op maat ingevuld en kan in verschillende varianten worden geboden. Dit kan ook in samenwerking met andere thuiszorgorganisaties.


24-uurs zorg werkgebied

Uw ZorgCompaan biedt 24-uurs zorg in heel Nederland en in de grensstreek van België en Duitsland. Ook zijn wij actief aan de Spaanse Costa’s. Uw ZorgCompaan brengt de 24-uurs zorg naar u toe en u kunt kiezen uit:

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor 24-uurs zorg of heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. +31(0)344 – 603 891

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!