Particulier verpleegkundige

Particulier verpleegkundige

Heeft u wel eens gehoord van een particulier verpleegkundige? Deze kan u van dienst zijn wanneer u zorg nodig heeft. Het maakt niet uit of dit in de nacht is of overdag, onze verpleegkundigen helpen u graag. Wij bieden u namelijk particulier zorg aan en dan kunt u zelf aangeven welke hulp u wenst. Er zijn misschien nog dingen die u goed zelf kunt, dat kunt u dan gewoon blijven doen, wij helpen u dan met zorg waar u begeleiding bij nodig heeft. Uw ZorgCompaan is er voor u en het grote voordeel is dat u hierdoor gewoon thuis kunt blijven wonen.

Wat doet een particulier verpleegkundige?

Een particulier verpleegkundige komt bij u aan huis. Het kan zijn dat u verzorgd moet worden, omdat u een tijdje ziek bent geweest en bijvoorbeeld een wond heeft die gespoeld moet worden. U kunt dan gewoon thuis blijven wonen, want wij bieden privé zorg aan huis. Dit heeft voor u als voordeel dat u niet tijdelijk naar een instelling moet waar u moet verblijven. Lekker thuis, uw eigen vertrouwde plek, daar kiest u toch ook liever voor? Het is daarom goed dat u meer te weten komt over wat wij voor u kunnen betekenen.

Kies een particulier verpleegkundige

Dankzij de particulier verpleegkundige kunt u langer thuis blijven wonen en kunt u het aangeven wanneer u zorg nodig heeft. Wij komen dan bij u aan huis en dan wordt alles voor u geregeld wat u wenst. U houdt de regie in eigen hand en dat is ook de reden dat u voor ons kunt kiezen. Dankzij Uw ZorgCompaan wordt het mogelijk om thuis te blijven wonen en kunt u gebruik maken van de particuliere ouderenzorg als u hier aan toe bent.

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor 24 uur zorg aan huis of heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. +31(0)344 – 603 891

Direct contact

Bel ons!