Particuliere zorginstelling

Particuliere zorginstelling

Wanneer u ouder wordt kunnen er diverse lichaamskwaaltjes ontstaan, zowel geestelijk als lichamelijk. U kunt bijvoorbeeld dement worden, u kunt ernstig ziek worden of u heeft last van andere lichamelijke problemen. Helaas heeft u deze verandering van het lichaam niet zelf in de hand. Wat u echter wel zelf kunt bepalen is hoe u hiermee omgaat en wat u gaat doen betreft uw woning. Voor veel mensen is het geen mogelijkheid om te verhuizen, helemaal niet wanneer zij reeds op leeftijd zijn. Een verandering van woonomgeving is dan vaak net te veel. Uw ZorgCompaan snapt als geen ander hoe prettig het kan zijn om 'gewoon' thuis te blijven wonen in een bekende omgeving en met uw geliefden en familieleden dichtbij. Daarom biedt Uw ZorgCompaan zorg voor ouderen thuis en zorg voor mensen die (tijdelijk) niet voor zichzelf kunnen zorgen aan. Zo kunt u in uw vertrouwde omgeving blijven wonen en hoeft u zich geen zorgen te maken om de taken die moeten worden gedaan. 


Particuliere zorginstellingen voor u 

Steeds vaker schakelen mensen ouderenzorg aan huis in. Dat is heel logisch: op deze manier behoudt of verhoogt u uw kwaliteit van leven. Zorg van Uw ZorgCompaan houdt in dat u verzorgd of verpleegd wordt door een van de professionele aupairs van het bedrijf. Deze zorgverleners kunnen diverse taken en activiteiten van u overnemen en kunnen u verzorgen en verplegen waar dat nodig is. Hier onder vallen bijvoorbeeld ook de dagelijkse taken zoals boodschappen doen en huishoudelijke taken. Daarnaast nemen de aupairs u tevens mee op uitjes en familiebezoeken wanneer u daar behoefte aan heeft. Zorg van Uw ZorgCompaan kan volledig op maat worden gemaakt zodat al uw wensen worden behartigd.


Particuliere zorginstelling: Uw ZorgCompaan

Dit betekent dat u zelf kunt kiezen hoeveel zorg u nodig heeft. Heeft u bijvoorbeeld 24 uur per dag een verzorgende of verpleger nodig of is een dagdeel ook voldoende? Of heeft u juist nachtzorg nodig en kunt u de dagelijkse taken zelf doen? Kijk met de experts van Uw ZorgCompaan wat u nodig heeft zodat zij een pakket op maat kunnen maken. In het begin is het wellicht wat ongemakkelijk om bepaalde taken los te laten die u eerder altijd zelf deed, maar u zult zien dat dergelijke ouderenzorg thuis uw eigen kwaliteit van leven kan verhogen. U hoeft niet meer op bepaalde zaken te letten: uw eigen zorgen worden letterlijk de zorgen van de desbetreffende aupair.


Schakel een particuliere zorginstelling in

De aupair wordt met zorg uitgezocht. Uw ZorgCompaan kijkt naar de persoonlijke kwaliteiten en de match tussen de verzorgende en de cliënt. Op die manier weet u zeker dat u iemand die vaak bij u in huis komt kunt vertrouwen. Kiest u voor 24 uurs verzorging? Dan moet uw huis aan een paar voorwaarden voldoen. Zo heeft u een extra kamer beschikbaar voor de desbetreffende aupair met de basis meubels zoals een bed, een kast en een tafel. Ook is er een WiFi-verbinding aanwezig zodat de verzorgende in de tijd dat hij of zij bij u is tevens contact kan blijven houden met eigen geliefden en familieleden. Heeft u interesse in daghulp, nachtzorg of 24 uurs zorg van Uw ZorgCompaan? Neem dan voor meer informatie contact op.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!