Over ons

 

Jacob van de Groep en Jan Nellestijn zijn de oprichters van Uw ZorgCompaan. Met deze onderneming zetten zij zich volledig in voor aupairzorg zonder grenzen. Beiden zijn gedreven ondernemers met hart voor de zorg. Uw ZorgCompaan is een dochterbedrijf van Uitzendgroep Werk! B.V.

Jan Nellestijn heeft met zijn bedrijf Uitzendgroep Werk! B.V. veel ervaring en expertise in de personeelsvoorziening van productiemedewerkers opgedaan. Mede door persoonlijke ervaringen met de gezondheidszorg wil hij graag een bijdrage leveren aan de dienstverlening in deze sector.

Jacob van de Groep is verpleegkundige en heeft ruim 35 jaar in de gezondheidszorg gewerkt in verschillende zorg- en management functies in toonaangevende ziekenhuizen. Gedreven door passie voor de zorg en drang naar ondernemerschap zijn Jan en Jacob in 2013 gestart met Uw ZorgCompaan, voorheen Zorg zonder Grenzen. 

Uw ZorgCompaan staat voor een unieke dienstverlening en onderscheidt zich door haar deskundige en persoonlijke zorgverlening en nauwe samenwerking met haar cliënten. Kenmerkend hierbij is het aangaan van een duurzame relatie, waarbij kwaliteit en flexibiliteit, betrouwbaarheid en betaalbaarheid de grondslag van de samenwerking zijn. Kwaliteit wordt gegarandeerd door de BIG-registratie van verpleegkundigen en verzorgenden met een erkend Nederlands zorgdiploma.

Afspraak is afspraak

Flexibiliteit wordt verkregen door het leveren van maatwerk bij zowel kortdurende als langdurige inzet van tijdelijk personeel.
Betrouwbaarheid is gebaseerd op: afspraak is afspraak. Onze kandidaten zijn van onbesproken gedrag en zijn in het bezit van de Verklaring omtrent Gedrag (VOG) en werken conform de door ons gehanteerde gedragscode. Betaalbaarheid wordt gerealiseerd door flexibele en efficiënte inzet van personeel. 

Direct contact

Meer informatie?

Klik hier

Aanmeldennieuwsbrief