Over ons

Uw ZorgCompaan, opgericht door Jan Nellestijn, levert al ruim 10 jaar 24 uurszorg aan huis door middel van aupairzorg. De organisatie staat voor een uniek concept en onderscheidt zich door haar inhoudelijke kennis, persoonlijke benadering en nauwe samenwerking met haar cliënten. 

Waar staan wij voor

Uw ZorgCompaan geeft senioren en chronisch zieke mensen door middel van aupairzorg de mogelijkheid om langer en gelukkiger thuis te blijven wonen in hun vertrouwde omgeving. De aupairzorg via Uw Zorgcompaan biedt een aanvulling op reguliere zorg zoals de mantelzorg en thuiszorg.

Afspraak is afspraak

Wij leveren maatwerk bij zowel kortdurende als langdurige inzet van aupairzorg. Onze werkwijze is gebaseerd op: afspraak is afspraak. De zorgaupairs zijn van onbesproken gedrag en zijn in het bezit van de Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) en werken conform de door ons gehanteerde gedragscode. Wij leveren betaalbare zorg door gebruik te maken van flexibele en efficiënte inzet van zorgaupairs. Onze tarieven hangen af van het type zorg en de achtergrond van de zorgaupair die u wenst. De bekostiging van deze zorg kan via de Wet Langdurige Zorg (WLZ) met een persoonsgebonden budget.

Over de oprichter

Jan Nellestijn is de oprichter van Uw ZorgCompaan. Met deze onderneming zet hij zich in voor aupairzorg. Hij is een gedreven ondernemer met ervaring in de uitzendbranche en hart voor de zorg. 

Ons team

Het team bij Uw ZorgCompaan bestaat uit een hechte club betrokken professionals met hart voor cliënten, die elke dag weer gaan voor de groei van mens en organisatie! We stellen ons graag aan u voor! 

Jan Nellestijn, Algemeen DirecteurJan Diesman, Financieel controllerDanielle van der Meer, Beleidsmedewerker en leidinggevende consulentenNew Care ConsulentLiselotte Nellestijn New Care CoordinatorNicole Elstgeest, ConsulentNicole Elstgeest, ConsulentIveta Hartman, Intercedent en coördinatorLara van Gelderen, Medewerker administratie en facturatieJelle van Beusichem, Medewerker financiële administratieLiesbeth de Bruijn, Hoofd salarisadministratieEric van Homoed, Business support managerMaartje Bongenaar Marketing Medewerker

Direct Contact

Bel ons!