Particuliere thuiszorg Zeeland

Particuliere thuiszorg in Zeeland

Wilt u graag in uw eigen huis wonen, maar lukt het niet meer om uw dagelijkse verzorging zelfstandig te doen? Dan helpt onze particuliere thuiszorg in Zeeland.

Doordat u thuis verzorgd wordt, hoeft u niet te verhuizen naar een particuliere zorginstelling. U krijgt alle benodigde zorg in de vertrouwde omgeving van uw eigen woning. U kunt bij uw partner blijven wonen en in uw vertrouwde buurt met uw vrienden en familie om u heen, zelfs als u nachtzorg of 24 uur zorg thuis nodig hebt.

Waar in Zeeland is particuliere thuiszorg mogelijk?

In de hoofdstad van Zeeland, Middelburg, is particuliere thuiszorg mogelijk. De zorgaupair komt bij u in huis wonen en is daarom niet afhankelijk van reistijd. Maar ook als u in een van de andere plaatsen van Zeeland woont, zoals Vlissingen, Zierikzee, Veere, Zoutelande, Domburg of Goes, kunnen wij u de juiste thuiszorg aanbieden. Is particuliere thuiszorg buiten grote plaatsen dan niet mogelijk? Natuurlijk wel,  omdat wij werken met inwonende zorgmedewerkers kunnen we overal in Zeeland thuiszorg aanbieden. Ook in de kleine dorpen en in de buitengebieden van de provincie. Particuliere thuiszorg is daarnaast mogelijk in de andere provincies, zoals Drenthe, Groningen en Gelderland.

Wanneer kom ik in aanmerking voor particuliere thuiszorg?

U komt altijd in aanmerking voor particuliere thuiszorg in Zeeland, maar alleen in bepaalde gevallen krijgt u de kosten voor particuliere thuiszorg vergoed door uw gemeente of uw zorgverzekering. Hiervoor heeft u een zorgindicatie nodig. Particuliere thuiszorg in Zeeland biedt u zorg op maat voor ouderen en staat voor u klaar om u te helpen met het huishouden of met eenvoudige zorgtaken zoals aankleden en douchen. Maar ook verpleegtaken kunnen worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld uw steunkousen aantrekken, medicatie toedienen of uw stoma verzorgen. Door de persoonlijke zorg hoeft u niet te wachten op de planning van de thuiszorgorganisatie, maar wordt u geholpen op het moment dat u goed uitkomt.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vraag via de website onze brochure aan.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!