Au pair worden in Nederland

Au pair worden in Nederland 
Vandaag de dag hebben steeds meer mensen behoefte aan thuis oud worden. Onze lichamen gaan het minder goed doen naarmate we ouder worden. Men kan dement worden, men kan ernstig ziek worden of men kan last krijgen van diverse lichamelijke kwaaltjes. Voorheen moesten ouderen in dergelijke gevallen al gauw naar een verzorgingshuis. Tegenwoordig is dat allemaal niet nodig: ouderenzorg aan huis wordt steeds vaker ingeschakeld om mensen die niet meer zelfstandig kunnen wonen hulp aan te bieden in hun eigen huis. Zo kunnen zij in hun vertrouwde omgeving blijven wonen en hebben zij hun geliefden en familie vlakbij.

Au pair worden in Nederland bij Uw ZorgCompaan
Hierdoor wordt de kwaliteit van leven vaak een stuk verbeterd. Een particuliere zorginstelling zoals Uw ZorgCompaan heeft diverse aupairs in dienst om dergelijke kwesties op te lossen. Het bedrijf heeft een zogeheten zorgarrangement die op maat kan worden gemaakt. Hierbij wordt een aupair aan huis ingeschakeld die cliënten op zoekt wanneer zij daar behoefte aan hebben. Dit kan betekenen dat zij op bepaalde dagdelen nodig zijn maar dit kan tevens betekenen dat zij 24 uur per dag aanwezig zullen moeten zijn bij een persoon die verpleging en verzorging nodig heeft.

Au pair worden in Nederland wat voor u?
Naast de standaard verzorging en verpleging hoort het ondernemen van sociale activiteiten tevens bij de taken van een au pair in Nederland. Dit houdt in dat hij of zij de dagelijkse huishoudelijke taken op zich neemt en dat de boodschappen worden gedaan. Ook wordt de cliënt meegenomen op uitjes en zal hij of zij de cliënt meenemen op familiebezoek. Heeft u er wel eens aan gedacht om au pair in Nederland te worden? Neem dan vandaag nog contact op met Uw ZorgCompaan voor meer informatie omtrent ouderenzorg aan huis.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!