Particuliere thuiszorg Oegstgeest

Particuliere thuiszorg in Oegstgeest bij Uw ZorgCompaan

 

U heeft veel zorg en ondersteuning nodig, maar wilt niet verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis? Met de particuliere thuiszorg in Oegstgeest van Uw ZorgCompaan ontvangt u de beste privé zorg aan huis terwijl u in uw vertrouwde leefomgeving woont. Wij leveren zorg op maat, persoonlijke aandacht en toezicht op ieder moment van de dag. Wilt u meer weten over onze particuliere ouderenzorg? Neem dan vrijblijvend contact op via onze website.

 

Op welk moment kiest u particuliere thuiszorg in Oegstgeest?

 

Wanneer u veel hulp behoeft, maar uw familieleden, vrienden of kennissen niet teveel met de zorg wilt belasten, is de particuliere thuiszorg in Oegstgeest een goede keuze. De thuishulpen van Uw ZorgCompaan worden bij uiteenlopende ouderdomskwalen ingezet; van dementie tot ziekte van Parkinson. Ook als u minder goed ter been bent of thuis aan het revalideren bent na een operatie, zorgt de particuliere verpleegkundige dat u in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

 

 

Volledige keuzevrijheid bij particuliere thuiszorg in Oegstgeest

 

De voornaamste reden waarom velen voor particuliere thuiszorg in Oegstgeest kiezen, is de hoge mate van keuzevrijheid. Afhankelijk van de zorgwet op basis waarvan u zorg ontvangt, heeft bij reguliere thuiszorg de gemeente (WMO), de zorgverzekeraar (Zvw) of het zorgkantoor (Wlz) de regie over de zorgaanbieder die de zorg verleent. Wilt u echter zelf bepalen welke zorgverlener bij u langskomt voor ondersteuning, dan staat het u met een persoonsgebonden budget (pgb) vrij om zelf een zorgverlener in dienst te nemen. Uw ZorgCompaan werkt onder meer met kleine, vaste teams, zodat u een band kunt opbouwen met de thuishulpen. Ook voor de familieleden is het aangenaam om een vast aanspreekpunt te hebben.

 

Samenstelling van de particuliere thuiszorg in Oegstgeest

 

Bij Uw ZorgCompaan ontvangt u professionele zorgverlening van betrouwbare thuishulpen die over een VOG verklaring beschikken. Wij selecteren en screenen onze medewerkers zorgvuldig, zodat u ervan op aan kunt dat zij over de juiste zorgdiploma´s en/of praktijkervaring beschikken. Zodra u van onze diensten gebruik wilt maken, gaan wij met u in gesprek om uw wensen over de particuliere thuiszorg in Oegstgeest te bespreken. Aansluitend op het intakegesprek maken wij een zorg- en cliëntprofiel op waarbij we de meest geschikte zorgaupairs selecteren. Na kennismaking tussen u en de zorgaupairs bepaalt u of en op welke wijze u zorg wilt ontvangen. Alle afspraken leggen wij vast in een zorgovereenkomst, zodat voor iedereen helder is wat zij van elkaar kunnen verwachten. Na het ondertekenen van de zorgovereenkomst kan al binnen 24 tot 48 uur de samenwerking van start gaan. Uiteraard komt een vaste zorgconsulent geregeld langs om de dienstverlening te evalueren en indien nodig aan te passen.

 

Vraag meer informatie over particuliere thuiszorg in Oegstgeest aan

 

Heeft u aanvullende vragen over de particuliere thuiszorg in Oegstgeest of wilt u meteen uw zorgvraag bij ons voorleggen? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze site.

 

  

Direct contact

Bel ons!