Verzorgen van ouderen

Verzorgen van ouderenWanneer u meer wilt weten over ouderenzorg in het algemeen dan kunt u kijken wat Uw ZorgCompaan voor u kan betekenen. Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen voor particuliere zorg aan huis. Dat is natuurlijk niet zo gek: het verlangen om thuis te kunnen blijven wonen wanneer u niet meer zelfstandig kan wonen is groot. Een verhuizing is, vooral op oudere leeftijd, vaak een te grote stap. De zorgverleners van Uw ZorgCompaan kunnen wanneer u wilt langskomen voor verzorging en verpleging aan huis. 

Verzorgen van ouderen in Nederland

De ouderenzorg thuis heeft als doel dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Het is een aanvulling op mantelzorg en / of reguliere thuiszorg. Alle zorgverleners zijn zorgvuldig geselecteerd. Wanneer u gebruik maakt van de dienstverlening van Uw ZorgCompaan mag u er op rekenen dat u de juiste hulp krijgt die u nodig heeft.

Verzorgen van ouderen bij Uw ZorgCompaan

Uw ZorgCompaan kan een volledig zorgprogramma op maat maken. Hierbij kunt u denken aan dagzorg, nachtzorg en aupairzorg. Bij aupairzorg zijn onder andere een privékamer met bed, kast, bureau en Wifi-aansluiting nodig. Taken zoals huishoudelijke klusjes en boodschappen kunt u overlaten aan de zorgverlener, maar ook volledige verzorging en verpleging horen bij de taken van de zorgverlener. Uw ZorgCompaan hoopt op deze manier een bijdrage te leveren aan uw kwaliteit van leven.

Heeft u vragen over zorg voor ouderen? Neem dan contact op met Uw ZorgCompaan voor meer informatie. 

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!