Aupairzorg en verpleegkundige zorg voor kinderen

Het hebben van een kind met een verstandelijke of lichamelijke handicap of een kind met autisme of ADHD kan veel van gezinnen vragen. Vooral als een kind zich niet zelfstandig kan redden. Als jullie behoefte hebben aan zorg aan huis, kun je overwegen om particuliere thuiszorg in te schakelen. Wij bieden inwonende Zorgaupairs voor ADL-zorg. Daarnaast bieden onze gespecialiseerde verpleegkundigen, dag- en nachtzorg of 24-uursdiensten vanuit een zorgteam. Onze zorg is erop gericht dat onze cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. 

Zorg op maat en persoonlijke aandacht met aupairzorg

Onze professionele inwonende zorgaupairs bieden uitstekende begeleiding en ondersteuning bij de dagelijkse routine.  Korte zorgmomenten gedurende de dag zijn soms niet genoeg wanneer er behoefte is aan meer structuur en persoonlijke aandacht. Zorgaupairs zijn hier de perfecte oplossing voor. 

Verpleegkundige zorg thuis

Heeft uw kind continue verpleegkundige zorg nodig en wilt u verpleegkundige zorg in uw eigen huis krijgen? Onze verpleegkundigen bieden privé zorg aan huis, aan volwassenen en kinderen met een chronische ziekte, zoals de spierziekten als ALS en de Ziekte van Duchenne, of aan kinderen met een meervoudige handicap. Met behulp van professionele privé verpleegkundige(n), krijgt uw kind de zorg in uw eigen vertrouwde omgeving. 

Onze zorgverleners kunnen fulltime voor een langere tijd voor uw kind zorgen. De verpleegkundigen bieden vanuit een zorgteam 24uursdiensten, maar ook dag- en avonddiensten en slaap- en waakdiensten zijn mogelijk. Onze verpleegkundigen kunnen een rol vervullen in een bestaand zorgteam, maar we kunnen ook een nieuw zorgteam  samenstellen. Door middel van een intakegesprek wordt bekeken wat jullie wensen en behoeften zijn. Onze verpleegkundige zorg is altijd op maat. 

Meer informatie

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor aupairzorg of verpleegkundige zorg aan huis of heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze website in.

 

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!