Zorg voor ouderen thuis

Ouderenzorg thuis


Voor veel ouderen is het vooruitzicht om opgenomen te moeten worden in een verpleeghuis of een bejaardenhuis wanneer zij niet meer zelfstandig kunnen wonen absoluut geen optie. Weggaan uit eigen vertrouwde omgeving is vaak net een stap te veel voor mensen op leeftijd of voor mensen die niet meer alleen kunnen wonen. De ideale situatie zou zijn om thuis te kunnen blijven wonen in een bekende omgeving, met eigen spullen en met dierbaren in de buurt. Met de ouderenzorg van Uw ZorgCompaan is dit vandaag de dag mogelijk: verzorgd worden door een aupair aan huis is voor velen de oplossing wanneer u niet meer voor uzelf kunt zorgen of wanneer er andere redenen zijn waarom u noodgedwongen thuis zit. Alle zorg wordt uit handen genomen zodat u alleen op de dingen hoeft te letten waar u op wil en kan letten.

Zorg voor ouderen thuis
Uw ZorgCompaan biedt diverse soorten hulp aan waarbij u zelf bepaalt welke zorg en hulp u wenst te ontvangen. Naast de standaard persoonlijke verzorging ondersteunen de zorgverleners van Uw ZorgCompaan u bij andere activiteiten zoals het huishouden en andere taken en sociale activiteiten zoals familiebezoek en uitjes. Op deze manier bepaalt u zelf de mate van ouderzorg en kunt u tevens de touwtjes in handen blijven houden. Het grootste voordeel van dergelijke zorg van Uw ZorgCompaan is dat u in uw eigen vertrouwde omgeving blijft en dat u uw dierbaren dichtbij u blijft hebben. De zorgverleners van Uw ZorgCompaan zorgen ervoor dat uw levenskwaliteit weer omhoog gaat en dat u weer optimaal van het leven kunt genieten. U hoeft zich nergens druk om te maken, want de zorgverleners staan dag en nacht voor u klaar.

Ouderenzorg thuis iets voor u?
Sommige mensen twijfelen eraan of zij in aanmerking komen voor persoonlijke thuishulp van Uw ZorgCompaan. Er zijn een aantal gevallen wanneer u gebruik kunt maken van de diensten van het bedrijf. Kunt u bijvoorbeeld niet goed meer voor uzelf zorgen en kan uw partner bepaalde taken tevens niet op zich nemen of heeft u een heftige operatie gehad en moet u bepaalde tijd in bed blijven liggen maar wilt u dit liever niet in het ziekenhuis doen? Neem dan contact op met Uw ZorgCompaan voor zorg op maat. Het is in het begin wellicht wat lastig om de standaard werkzaamheden uit handen te geven, maar u zult zien dat het al gauw went wanneer u niet alles zelf meer hoeft te doen.

Zorg voor ouderen thuis via Uw ZorgCompaan
Persoonlijke zorg aan huis kan bij Uw ZorgCompaan volledig op maat worden gemaakt. U geeft uw wensen door en het bedrijf doet de rest. Hierbij staat persoonlijke service, eerlijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Uw ZorgCompaan is gevestigd op meerdere locaties in Nederland waardoor de aupairs altijd binnen korte tijd bij u aanwezig kunnen zijn. Heeft u 24 uur per dag zorg nodig of heeft u liever alleen hulp bij bepaalde activiteiten zoals boodschappen doen? De zorgverleners van het bedrijf staan voor u klaar. Neem gerust contact met Uw ZorgCompaan op voor meer informatie of vragen of stuur een bericht via het contactformulier. Liever even bellen? Dat kan natuurlijk ook: +31(0)344 – 603 891.

Direct contact

Bel ons!