Particuliere zorg Gelderland

Particuliere thuiszorg in Gelderland

In Gelderland is particuliere thuiszorg een uitstekende oplossing als u behoefte heeft aan zorg, maar wel in uw eigen huis wil blijven wonen.

Juist als u ouder wordt of door ziekte niet meer zelfstandig zou kunnen  wonen, is het prettig als u toch gewoon in uw vertrouwde omgeving kunt blijven. Met onze particuliere thuiszorg bieden wij zorg op maat voor ouderen, zodat u de hulp krijgt die u nodig heeft.

Waar in Gelderland is particuliere thuiszorg mogelijk?

Gelderland is de grootste provincie van ons land, maar niet met het grootste aantal inwoners. Toch heeft deze provincie met ongeveer twee miljoen inwoners, veel mensen die behoefte hebben aan zorg. Daarom bieden wij particuliere thuiszorg in heel Gelderland aan. Dus als u in een van de Gelderse steden woont, zoals Nijmegen, Apeldoorn, Harderwijk, Ede  Arnhem of Doetinchem kunt u de zorg krijgen die u nodig hebt en wenst. Maar ook in andere plaatsen zoals Lochem, Zaltbommel, Wijchen en Ermelo bieden we passende zorg. Maar ook als u in een andere provincie woont, is de juiste zorg beschikbaar. Wij bieden ook particuliere thuiszorg in Drenthe, Groningen en alle andere provincies in heel Nederland.

Welke particuliere zorg in Gelderland is mogelijk?

Met onze particuliere thuiszorg in Gelderland is veel mogelijk. Wij stemmen namelijk met u af wat uw zorgbehoefte is en hoe deze ingevuld kan worden. Met inwonende thuiszorg krijgt u persoonlijk zorg van dezelfde persoon, dus niet elke dag iemand anders in uw huis. Onze zorgaupairs zijn  gediplomeerd en/of hebben de nodige praktijkervaring. Ze kunnen u ’s ochtends helpen met opstaan, douchen en aankleden. Heeft u meer zorg nodig? Dan zorgen we voor een zorgaupair die gediplomeerd is als verpleegkundige. Zij kunnen medicatie toedienen, zorgen voor een katheter en kunnen wonden verzorgen. De inwonende zorgaupair is bovendien altijd in de buurt om u te helpen als het nodig is.  Als u 24 uur per dag thuiszorg nodig hebt, dan stellen we een klein zorgteam samen, dat meestal bestaat uit twee zorgaupairs die elkaar afwisselen

Uw ZorgCompaan werkt met name met buitenlandse zorgaupairs uit Bulgarije, Hongarije, Polen, Roemenië, Slowakije of Zuid-Europa. Het merendeel van onze zorgaupairs kan in het Engels, Duits of Frans communiceren. Daarnaast beschikken wij over meerdere zorgaupairs die functioneel in het Nederlands kunnen communiceren.

Wanneer kan ik particuliere zorg in Gelderland krijgen?

Particuliere zorg in Gelderland kan snel geregeld worden. We beginnen met een kennismakingsgesprek om te kijken welke zorg u wenst en nodig hebt. Dan gaan we uw zorgbehoeften matchen met een zorgaupair of een zorgteam. Uiteraard gaat dat in overleg met u, want u moet zich wel prettig voelen bij de mensen die u gaan verzorgen. Daarna stellen we een zorgovereenkomst op, waarin het tarief, de zorg die verleend wordt en de tijdsduur duidelijk worden beschreven. Na het tekenen van de overeenkomst kan de zorg vaak binnen een of twee weken al starten. Met een persoonsgebonden budget (pgb Wlz) kan onze aupairzorg grotendeels en in veel gevallen geheel betaald worden.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze website in.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!