Particuliere thuiszorg Zeist

Particuliere thuiszorg in Zeist

Woont u in het prachtige Zeist en wilt u niet verhuizen, omdat u zorg nodig hebt? Met particuliere thuiszorg krijgt u de zorg die nodig is in uw eigen huis.

Ook als u in een van de dorpen van de gemeente Zeist woont, kunt u gebruik maken van particuliere thuiszorg. In Austerlitz, Den Dolder, Bosch en Duin en Huis ter Heide kunt u 24 uurs zorg krijgen. Omdat wij werken met inwonende thuiszorg medewerkers zijn we niet afhankelijk van de woonplaats van onze medewerkers. Ze wonen bij u in en kunnen dus overal in Zeist  hulp en verzorging aanbieden.

Wat zijn de voordelen van particuliere thuiszorg in Zeist?

Particuliere thuiszorg in Zeist is persoonlijke verzorging van ouderen. We stemmen met u af wat uw wensen zijn en zullen de zorg zo veel mogelijk op deze manier geven. U bent niet afhankelijk van de planning van de wijkverpleegkundige, want de inwonende zorgaupair kan u helpen op het moment dat u dat nodig heeft. U hoeft dus niet in uw bed te wachten tot iemand u kan helpen met opstaan.  U krijgt met een zorgaupair uw zorg altijd van dezelfde persoon, die u kent en weet wat u wel en niet prettig vindt. Bovendien krijgt u de zorg in uw eigen huis in uw vertrouwde omgeving.

Neem contact op voor particuliere thuiszorg in Zeist

Om ook gebruik te kunnen maken van particuliere thuiszorg in Zeist neemt u gewoon contact met ons op. We bespreken dan uw wensen en onze mogelijkheden. Verder bespreken we de tarieven van 24 uurs zorg en het PGB. Als u na dit gesprek besluit dat particuliere thuiszorg de beste keuze is voor u, zullen we een zorgovereenkomst opstellen en de zorgmedewerkers zoeken die u privé verpleegkundigen  zullen worden. We werken met een team van twee zorgaupairs, die elkaar na een aantal weken afwisselen. Natuurlijk gaat alles in overleg met u. De zorg kan binnen enkele weken al starten.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vraag via de website onze brochure aan.
 

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!