Particuliere thuiszorg Achterhoek

Particuliere thuiszorg in de Achterhoek

Met particuliere thuiszorg in de Achterhoek kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen als u meer zorg nodig hebt door ziekte of ouder worden.

Ook als u meer zorg nodig hebt, kunt u in uw eigen omgeving blijven wonen als u dat wil. De particuliere thuiszorg in de Achterhoek overlegt met u om de juiste zorg te kunnen bieden. Dat kan een verzorgende zijn die u helpt met het innemen van de medicatie, douchen of bij het aantrekken van de steunkousen. Onze zorgaupairs  helpen u met uw persoonlijke verzorging. De medewerker nachtzorg helpt u om een andere slaaphouding aan te nemen. Woont u niet in de Achterhoek? Wij bieden particuliere thuiszorg in heel Nederland, van Alkmaar tot Drenthe en van Amsterdam tot Leeuwarden.

Zoals u ziet, is er van alles mogelijk. Bij het eerste gesprek worden uw wensen en vragen in kaart gebracht. Daarna wordt met u afgesproken welke zorg u krijgt. Deze zorg kan tijdelijk zijn, bijvoorbeeld als u door een operatie of een val tijdelijk meer verzorging nodig hebt. Maar de zorg kan ook langdurig zijn. Daarom blijven we met u in gesprek om uw behoefte en de zorg op elkaar te blijven aanpassen.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!