Particuliere thuiszorg Blaricum

Is particuliere thuiszorg ook in Blaricum mogelijk?

Met particuliere thuiszorg in Blaricum krijgt u persoonlijke zorg die aan uw wensen voldoet en dat allemaal in uw eigen vertrouwde woning.

Particuliere zorg is vrijwel overal mogelijk, dus ook in Blaricum. In deze plaats in het Gooi bieden we persoonlijke thuiszorg, die afgestemd wordt op uw wensen. Wilt u weten of particuliere thuiszorg in Blaricum ook iets voor u is? Lees dan snel verder.

Wanneer heb ik particuliere thuiszorg in Blaricum nodig

Als het niet meer mogelijk is om zelfstandig thuis te wonen maar u niet naar een zorginstelling wilt of kunt verhuizen, dan kan particuliere thuiszorg een oplossing voor u zijn. Op deze manier kunt u namelijk gewoon in uw eigen, vertrouwde huis blijven wonen en krijgt u toch alle zorg die u nodig hebt. Bij Uw Zorgcompaan vinden we het belangrijk om persoonlijke zorg te bieden. Met een inwonende thuiszorg medewerker (zorgaupair),  wordt u altijd door dezelfde persoon verzorgd. De medewerker zal u snel leren kennen en op de hoogte zijn van uw wensen. Op die manier zal ook uw zorg verbeteren. De zorgaupair kan u ondersteunen bij het dagelijkse huishouden en uw dagelijkse verzorging. Maar wij kunnen ook gespecialiseerde verpleegkundigen bieden voor langdurige zorg bij bijvoorbeeld ALS Als u mantelzorger bent, kan onze zorg u helpen door een aantal zorgtaken van u over te nemen.

Particuliere thuiszorg in Blaricum als ondersteuning van mantelzorg

Mantelzorger zijn is een zware taak. Natuurlijk wilt u uw naaste zo goed mogelijk helpen en verzorgen, maar u moet ook dag en nacht klaarstaan om zorg te verlenen. En dat vaak terwijl u ook nog werkt, voor het huishouden zorgt en andere verplichtingen hebt. De zorg voor uw kind, partner of ouder kan daarom snel te zwaar worden. Particuliere thuiszorg kan u in deze taken ondersteunen. U kunt af en toe een dag vrij nemen van het mantelzorgen, omdat de privé verpleegkundige dit van u overneemt. Of een zorgaupair kan een deel van de zorgtaken overnemen, zodat u meer ruimte krijgt om ook goed voor uzelf te zorgen. Door goed voor uzelf te zorgen bent u immers ook beter in staat om voor uw naasten te zorgen. Bovendien hoeft u niet meer 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar te staan om te zorgen, omdat de zorgaupair deze verantwoordelijkheid een gedeelte van de dag overneemt.

Wat zijn de voordelen van particuliere thuiszorg in Blaricum?

Als u in de Noord-Hollandse gemeente Blaricum woont en u extra zorg nodig heeft, dan heeft u diverse opties. U kunt zorg krijgen via een grote instelling, maar dan krijgt u waarschijnlijk elke dag een ander persoon aan de deur die u zorg komt verlenen. Daarnaast is een verpleeghuis een optie, maar de wachtlijsten hiervoor zijn lang en u moet dan uit uw vertrouwde huis verhuizen. Daarom is er ook particuliere thuiszorg in Blaricum. Hier krijgt u een persoonlijk zorgteam toegewezen dat meestal uit twee  personen bestaat. U wordt dus altijd door dezelfde mensen verzorgd. Uiteraard wordt het team in overleg met u samengesteld. Verder stemmen we uw zorgwensen af, zodat we een zorgplan kunnen maken. Zo weet u wat u kunt verwachten en is het voor de medewerkers duidelijk wat u wilt. Omdat wij werken met inwonende thuishulpen, staat er altijd iemand klaar om u te helpen. Ze kennen uw huis en uw wensen en zijn daarom in staat om u precies naar wens te verzorgen. Particuliere thuiszorg is ook mogelijk in andere Noord-Hollandse plaatsen, zoals Alkmaar en Bergen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze website in.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!