24 uur thuiszorg

24 uur thuiszorg

Bent u op zoek naar 24 uur thuiszorg? Dit kan dan snel worden gerealiseerd. Bij Uw ZorgCompaan bent u namelijk aan het goede adres waar u alle zorg uit handen kunt geven wanneer dat u uitkomt. U kunt zelf aangeven welke hulp u wenst te ontvangen en dan wordt dit hier op afgestemd: zorg op maat! Het is fijn als u gewoon thuis kunt blijven wonen en dat de zorg aan huis wordt geleverd. Dit gaat er voor zorgen dat u gewoon langer zelfstandig kunt blijven wonen. 

De 24 uurszorg is geschikt voor mensen die niet alles meer zelf kunnen en hulp nodig hebben bij persoonlijke verzorging en het huishouden. Een inwonende zorgaupair kan hierbij helpen. Daarnaast is de 24 uurszorg ook mogelijk voor mensen met een spierziekte zoals ALS, MS en de ziekte van Duchenne of voor mensen met een dwarslaesie of een meervoudige handicap. Een team van verpleegkundigen kan voor u de zorg aan huis verlenen die nodig is. 

Waarom 24 uur thuiszorg?

Het grote voordeel van 24 uur thuiszorg is dat u gewoon thuis kunt blijven wonen en dat de zorg die nodig is aan huis wordt geleverd. Het is geen standaard pakket waar u voor kiest, het gaat over zorg op maat, deze zorg wordt u dus aangeboden aan de hand van uw eigen wensen. Onze zorgverleners werken in een vast zorgteam voor een langere periode. Hierdoor zal er minder wisseling van zorgverleners plaatsvinden wat als prettig en rustiger ervaren wordt. U geeft aan wat u nodig heeft en dan kijken wij welke zorg hier het beste bij past. Alles wordt met u overlegd dus dankzij de 24 uur thuiszorg houdt u de regie in eigen hand. 

Kies voor 24 uur thuiszorg

U kunt met 24 uur thuiszorg alles zelf blijven regelen. Dit is ook een van de redenen dat mensen hier voor kiezen. Velen willen graag langer thuis en zoveel mogelijk zelfstandig blijven wonen en dat wordt door de inzet van 24 uurszorg mogelijk gemaakt. Wilt u vooraf meer informatie? Neemt u dan nu contact op met Uw ZorgCompaan. Wij staan u graag te woord en beantwoorden uw vragen, zodat het voor u helemaal duidelijk is hoe wij werken. 

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor 24 uur zorg aan huis of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook via +31(0)344 - 603 891

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!