Particuliere thuiszorg Drenthe

Particuliere thuiszorg in Drenthe

Onze particuliere thuiszorg in Drenthe helpt u om langer in uw eigen huis te blijven wonen. U krijgt de hulp en zorg die u nodig hebt gewoon aan huis.

De particuliere thuiszorg is overal in Nederland mogelijk, dus ook in Drenthe. Het is fijn als u de benodigde zorg gewoon thuis kunt ontvangen in uw vertrouwde omgeving en in de buurt van uw vrienden en familie, zelfs als u 24 uur zorg aan huis nodig hebt. Of u nu in Emmen, Assen, Meppel woont of in een Drents dorp, particuliere thuiszorg is ook voor u beschikbaar.

Welke particuliere thuiszorg is er mogelijk in Drenthe?

Doordat particuliere zorg helemaal naar uw wensen wordt ingericht, is er veel mogelijk. Van hulp bij huishoudelijke taken en persoonlijke verzorging voor ouderen tot verpleging aan huis. Alles vindt plaats in uw eigen huis en uw eigen vertrouwde omgeving. Met een privé verpleegkundige bent u verzekerd van de juiste zorg op de momenten dat u het nodig heeft. Het begint al bij het opstaan, waarna u hulp bij het douchen en aankleden kunt krijgen. Ook als u medicatie gebruikt, zorgt de aupair dat u deze op tijd inneemt. Met 24uur zorg krijgt u zelfs ’s nachts hulp als het nodig is. Al uw zorgwensen worden van te voren met u doorgenomen en vastgelegd in een zorgplan.

Hoe kan ik particuliere thuiszorg in Drenthe krijgen?

Om uw particuliere thuiszorg in Drenthe te regelen, neemt u gewoon contact met Uw ZorgCompaan op. In een kennismakingsgesprek brengen we  in kaart wat uw wensen zijn en bespreken we waar wij u van dienst kunnen zijn. Als u ervoor kiest om gebruik te maken van onze zorg wordt er een zorgovereenkomst opgesteld. In deze overeenkomst staat welke zorg u krijgt, hoe deze wordt gegeven en hoe lang u de zorg krijgt. Uiteraard is verlenging altijd mogelijk is als de samenwerking bevalt.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze website in.


 

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!