Op zoek naar 24 uurs zorg in Breda?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u thuis zorg nodig heeft. Wellicht bent u herstellende na een ongeluk of na een ziekte of misschien wilt u gebruik maken van ouderenzorg aan huis. Wat de reden ook is; het is meer dan logisch dat u liever in uw eigen woning, omringd met uw eigen spullen, wilt genieten van de nodige zorg. Woont u in of rondom Breda en heeft u interesse in 24 uurs thuiszorg? Dan kunnen onze professionele zorg au pairs van u verder helpen.

24 uurs zorg in Breda aan huis


Wanneer u gebruik maakt van de 24 uur zorg aan huis diensten van Uw ZorgCompaan betekent dit dat u uw eigen pakket volledig op maat kunt samenstellen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u precies de zorg krijgt die u nodig heeft én die u wilt. Samen met u en een van onze zorgverleners stellen we een zorgpakket samen waar u gelukkig van wordt. Het grote voordeel van 24 uurs zorg is dat u niet alleen hulp krijgt bij de verzorging maar ook bij het huishouden, boodschappen doen en andere dagelijkse activiteiten.

Interesse in 24 uurs zorg in Breda?


Hierbij bekijkt u zelf hoe lang u gebruik wilt maken van deze particuliere thuiszorg: dit kan zowel tijdelijk als voor een langere tijd. Onze professionele au pairs zijn zorgvuldig, betrouwbaar en hebben reeds de nodige ervaringen opgedaan. Wanneer zij (tijdelijk) bij u in komen wonen om 24 uurs zorg te kunnen bieden, kunt u beroep op hem of haar doen wanneer u dat wilt. Heeft u vragen omtrent 24 uurs zorg in Breda? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!