Particuliere zorg bij invasieve beademing

Invasieve beademing heeft een enorme impact op zowel uw leven als dat van uw naasten. Het is echter lang niet altijd nodig om in een ziekenhuis of verpleegtehuis te worden opgenomen bij behoefte aan gespecialiseerde zorg. Afhankelijk van uw situatie zijn er allerlei opties om in uw vertrouwde thuisomgeving van uw eigen zorgteam bij invasieve beademing de juiste zorg te ontvangen. Wilt u meer informatie over thuis blijven wonen met invasieve beademing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op over onze particuliere thuiszorg

Een privé verpleegkundige voor invasieve beademing 

Zorg thuis voor invasieve beademing is enkel mogelijk met opgeleide en ervaren zorgverleners. Bij Uw ZorgCompaan werken dan ook uitsluitend gediplomeerde privé verpleegkundigen die de optimale zorg verlenen in uw vertrouwde omgeving. Onze verpleegkundigen werken bovendien binnen het zorgteam voor een langere periode bij cliënten. Doordat er minder verloop is dan bijvoorbeeld bij reguliere thuiszorginstellingen, ervaart u meer rust. Bovendien houdt onze zorgconsulent continu de kwaliteit van de verstrekte zorg en de samenwerking binnen het team in het oog, zodat u op ieder moment de juiste zorg ontvangt. De privé zorg aan huis is daarbij altijd op maat samengesteld, zodat het volledig voldoet aan de wensen van u als cliënt. 

24-uurs zorg met eigen zorgteam bij invasieve beademing 

Wanneer u gebruik maakt van onze dienstverlening, stellen wij een zorgteam samen die de invasieve beademing gaat verzorgen. Ook is het mogelijk dat onze verpleegkundige deelneemt in een bestaand zorgteam. Onze  zorgverleners zijn centraal in de regio van de cliënt  gevestigd. Uiteraard is een inwonende verpleegkundige ook mogelijk. De thuisverpleging bij invasieve beademing draait 24-uurs diensten, dag- en avonddiensten of slaap- en waakdiensten, afhankelijk van uw behoeften. Bij het intakegesprek bespreken we aan de hand van uw wensen hoe u de zorg thuis met invasieve beademing voor u ziet. Vervolgens stellen we een zorgplan op maat voor uw thuisverpleging met invasieve beademing vast. 

Meer dan particuliere zorg bij invasieve beademing alleen 

Uw ZorgCompaan kijkt verder dan alleen de invasieve beademing alleen. Zo onderzoeken wij welke taken wij voor u kunnen uitvoeren, zodat u zo zelfstandig en zelfredzaam mogelijk kunt leven. Wilt u meer weten over onze werkwijze of de financiering van uw eigen zorgteam? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze website in.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!