Werkwijze verpleegkundige zorg

Onze werkwijze bij aanvragen voor verpleegkundige zorg

Met onze professionele verpleegkundige zorg thuis krijgt u de noodzakelijke zorg in uw eigen vertrouwde omgeving. Verpleegkundige zorg van Uw ZorgCompaan is erop gericht om u langdurig zorg te bieden die u nodig heeft in of aan huis.

Onze verpleegkundigen bieden zorg aan patiënten die continue gespecialiseerde zorg nodig hebben, zoals aan mensen met ALS en de Ziekte van Duchenne, MS of aan volwassenen en kinderen met een meervoudige handicap. Ook patiënten met een dwarslaesie kunnen onze verpleegkundigen thuis verplegen. Onze verpleegkundige zorg is altijd op maat.

Deskundige verpleegkundigen

Onze verpleegkundigen worden zorgvuldig gescreend De verpleegkundigen die worden ingezet hebben een Indonesische afkomst en spreken Nederlands.. De verpleegkundigen hebben de juiste certificaten, waaronder beademingscertificaten en hebben alle kennis die nodig is om voor verschillende ziektebeelden de gepaste zorg te leveren. Sleutelwoorden zijn: veilig en vertrouwd. Dit is waar we voor staan: een veilige omgeving met vertrouwde mensen. 

Intakegesprek

Het zorgtraject start altijd met een intakegesprek. Onze zorgconsulent komt daarvoor graag bij u thuis. Om erachter te komen of verpleegkundige zorg iets voor u is, bespreekt onze zorgconsulent tijdens een intakegesprek samen met u en uw familie, uw wensen, behoeften en de zorgvraag. Zo kunnen we een passend zorgteam samenstellen. 

Samenstelling van het team

Aansluitend op het intakegesprek wordt uw zorgvraag en uw wensen met onze geselecteerde verpleegkundigen besproken. Uw ZorgCompaan kiest de verpleegkundigen uit die het beste bij uw zorgvraag en profiel passen. Daarna vindt er een een kennismaking plaats tussen de verpleegkundigen en u en de familie om er zeker van te zijn dat er een match is. Uiteindelijk wordt aan de hand hiervan een zorgteam samengesteld. 

Vaststellen van de gemaakte afspraken

Alle afspraken die gemaakt worden tussen uw en Uw ZorgCompaan - over onder anderen de zorgvraag, het aantal uren, de werktijden, de omstandigheden en de financieringsmogelijkheden - worden vast gelegd in een op maat gemaakte overeenkomst. Zo weten beide partijen wat zij van elkaar mogen verwachten. 

Start zorg

Na ondertekening van de overeenkomst kan de samenwerking snel van start gaan. De verpleegkundige zorg van Uw ZorgCompaan kan meestal op korte termijn gestart worden. Zo heeft u zo snel mogelijk de zorg die u nodig heeft! 

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze verpleegkundige zorg? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze website in.

 

Direct Contact

Bel ons!