Thuiszorg

Thuiszorg van Uw Zorgcompaan


Kunt u niet meer zelfstandig wonen en heeft u zorg nodig? Maar bent u niet van plan om uw vertrouwde omgeving te verlaten voor een verzorgtehuis? Dan bent u zeker niet de enige. Veel mensen vinden het vervelend wanneer zij moeten verhuizen op het moment dat ze niet meer alleen kunnen wonen. Ze willen geen last zijn voor familieleden en/of geliefden maar hebben echt hulp nodig op het gebied van verzorging en huishouden. Een thuishulp zou op dergelijke momenten dé oplossing zijn. Vandaag de dag zijn er veel mensen die gebruik maken van de service en expertise van Uw Zorcompaan. Uw Zorgcompaan is een zorginstelling waarbij kwaliteit en een persoonlijke service hoog in het vaandel staan. Bij Uw ZorgCompaan bent u aan het juiste adres wanneer u niet meer voor uzelf kunt zorgen. U kunt hierbij zelf aangeven welke hulp u wenst te ontvangen: volledige zorg op maat of misschien tijdelijke zorg wanneer u bijvoorbeeld na een heftige operatie moet aansterken. Voor veel mensen is het fijn om gewoon thuis te kunnen blijven wonen: een verhuizing of verandering van woonomgeving is voor velen geen oplossing. Dit zorgt ervoor dat u langer zelfstandig kunt blijven wonen in een vertrouwde omgeving met hulp hier en daar. Een van onze zorgverleners komt naar u toe en dan wordt er een plan samen met u gemaakt. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Thuiszorg Dordrecht
Het grote voordeel van Uw Zorgcompaan is dat de instelling gevestigd is met diverse locaties in het hele land. Zo is zorg voor u altijd dichtbij! Heeft u bijvoorbeeld een thuishulp inUtrecht nodig? Of wilt u gebruik maken van thuishulp in Limburg? Dat is allemaal mogelijk bij Uw Zorgcompaan. Er zijn verschillende soorten zorg en/of arrangementen te verkrijgen bij Uw Zorgcompaan. Zo kan het zijn dat u de hele dag zorg nodig heeft of dat u slechts een dagdeel verzorging kunt gebruiken. Daar kan de zorginstelling op inspelen zodat u verzorging krijgt op de moment dat u het wenst en nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld ook tijdelijke verzorging inschakelen wanneer u na een operatie moet herstellen en dat het liefste thuis doet. Particuliere thuiszorg is hiermee niet alleen een groot voordeel voor uzelf, maar ook voor uw familieleden of geliefden. Ook zij hoeven zich nergens meer druk om te maken en kunnen alles overlaten aan de verzorgende. Zo kunt u weer samen met uw geliefden optimaal genieten van het leven, iets wat u misschien al een hele tijd niet meer hebt kunnen doen.

Thuiszorg Haarlem
Uw ZorgCompaan beschikt over een aantal unieke arrangementen waarbij er gewerkt wordt met zogenoemde zorgaupair(s) die 24 uur per dag voor u klaar kunnen staan. Hierbij wordt u en uw familie volledig 'ontzorgd' en hoeft u zich nergens meer druk om te maken. Deze service bestaat onder andere uit persoonlijke begeleiding bij sociale activiteiten, verzorging van de patiënt en huishoudelijke klussen zoals boodschappen doen, klaarmaken van maaltijden en meer. Wanneer een verzorgende 24 uur bij u is is het wel noodzakelijk voor de hulp om een eigen ruimte te hebben waar hij of zij zich terug kan trekken. Hierbij moeten tevens een aantal meubels inbegrepen zitten zoals een bed, een tafel met een stoel en een kast. Op die manier kan de verzorgende altijd voor u klaar staan wanneer u dat wenst. Heeft u bijvoorbeeld wat boodschappen nodig, kunt u bepaalde dingen thuis niet meer schoonmaken of wilt u even naar buiten? Dat is allemaal mogelijk met een au pair van Uw Zorgcompaan. Zij zullen er alles aan doen om u weer te laten genieten van alle (kleine) dingen in het leven.

Contact voor thuiszorg
In eerste instantie lijkt het misschien moeilijk om bepaalde dingen uit handen te moeten geven, maar wanneer u de regie in eigen handen kunt houden en hier en daar zelf wat kunt helpen, valt het allemaal heel erg mee. Het zal juist een hele last van je uw schouders zijn wanneer er iemand thuis aanwezig is die lastige klusjes voor u kan opknappen en die de juiste kennis en expertise heeft om u te kunnen verzorgen. Dankzij de 24 uurs thuiszorg van Uw Zorgcompaan kunt u gewoon thuis blijven wonen en de hulp inschakelen wanneer u dat wenst. Er zijn dus volop diverse mogelijkheden met de zorg van Uw Zorgcompaan. Heeft u interesse in het inschakelen van een thuishulp zorgzaam en wilt u gebruik maken van thuiszorg in Zoetermeerthuishulp in Nijmegen of een verzorgende in een andere plaats? Of heeft u enkele vragen over verzorging op maat? Neem dan vandaag nog contact op met Uw Zorgcompaan zodat wij ook uw levenskwaliteit kunnen verbeteren. Bent u er klaar voor om weer met een glimlach door het leven te gaan?

Thuiszorg Zoetermeer

Thuiszorginstellingen

Thuiszorg Den Haag

Verpleegkundige thuiszorg

Thuiszorg Rotterdam

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!