24 uurs zorg Den Haag

Moet u revalideren of is er een andere reden waardoor u langere tijd zorg nodig heeft? Wilt u echter het liefst wel in uw eigen omgeving verblijven? Dat kan met de op maat gemaakte particuliere thuiszorg van Uw ZorgCompaan. De zorgverlening van Uw ZorgCompaan is mogelijk in of rondom Den Haag en in de rest van Nederland. Ook kunt u gebruik maken van de 24 uurs zorg wanneer u aan een van de Spaanse Costa's woont.

24 uurs zorg in Den Haag van Uw ZorgCompaan


Wij vinden het namelijk van groot belang dat u (weer) van het leven kunt genieten. Daarom bieden wij diverse professionele au pairs aan die u 24 uur per dag kunnen helpen. Naast verzorging zijn helpen zij u ook bij het huishouden, dagelijkse klusjes, boodschappen, het voorbereiden van uw maaltijden en nog veel meer. Met dergelijke 24 uur zorg aan huis heeft de au pair wel een eigen kamer nodig met enkele meubels.

Weer genieten door 24 uurs zorg Den Haag


Samen met uw familie of met een van onze medewerkers kijkt u naar de mogelijkheden van 24 uurs zorg aan huis. Welke zorg heeft u nodig en voor hoe lang wilt u deze zorg aan huis hebben? Onze zorg au pair regelt alles voor u. Neem vandaag nog contact op via +31(0)344 – 603 891 of via ons contactformulier voor meer informatie omtrent 24 uurs zorg in of rondom Den Haag of een andere plaats in Nederland.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!