Verpleegkundige thuiszorg

Verpleegkundige thuiszorg


Kent u het concept verpleegkundige thuiszorg al? Deze kunt u inschakelen wanneer u niet meer voor uzelf kunt zorgen en dus zorg nodig heeft. Het maakt niet uit op welk moment van de dag dit nodig is: er is thuishulp in te schakelen voor 24 uur per dag. Zorginstelling Uw Zorgcompaan biedt u particuliere zorg aan waarbij u zelf kunt kijken welke zorg u nodig heeft. Zo kan het zijn dat er nog dingen zijn die u zelf kunt ondernemen in bijvoorbeeld het huishouden, maar kan het ook zijn dat u volledige zorg en begeleiding nodig heeft. Welke vorm van thuiszorg u ook wilt: Uw Zorgcompaan kan u helpen.

Uw Zorgcompaan: verpleegkundige thuiszorg 
Weet u niet of u in aanmerking komt voor een thuishulp zorgzaam van Uw Zorgcompaan? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u hulp wilt inschakelen. De meest voorkomende reden is dat u niet meer voor uzelf kunt zorgen en dat u niet wilt verhuizen en/of afhankelijk wilt zijn van uw geliefden en familieleden. Een ander geval kan zijn dat u geopereerd bent en dat u verzorging nodig heeft tijdens het herstel. Dit allemaal op uw eigen vertrouwde plek met uw eigen spullen en in een bekende omgeving. Daar kiest u toch ook liever voor?

Contact verpleegkundige thuiszorg
In eerste instantie is het misschien wat lastig om bepaalde taken uit handen te geven aan een thuishulp. U zult zien dat dat na verloop van tijd zal verdwijnen en dat het heerlijk is dat u niet meer afhankelijk bent van geliefden en familieleden. Heeft u ook interesse in zorg op maat van Uw Zorgcompaan? Of heeft u vragen of bepaalde vormen van zorg? Neem dan contact op met Uw Zorgcompaan. Wij zullen ervoor zorgen dat u weer kunt lachen in het leven.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!