Particuliere thuiszorg Purmerend

Particuliere thuiszorg in Purmerend

Woont u in Purmerend en heeft u zorg nodig, maar wilt u niet verhuizen? Dan is onze particuliere thuiszorg een oplossing. Vertrouwde zorg in uw eigen huis.
Particuliere thuiszorg in Purmerend wordt op uw wensen aangepast en u kunt fijn in uw eigen huis blijven wonen, waar in Purmerend uw huis ook staat. Maar ook buiten Purmerend is thuiszorg mogelijk. Wij bieden particuliere thuiszorg in Amsterdam en Rotterdam, maar zorgen ook voor 24 uurs zorg in Leeuwarden of thuishulp in Utrecht.

Kan ik overal in Purmerend particuliere thuiszorg krijgen?

Woont u in het centrum van Purmerend? Dan zou het toch jammer zijn dat u moet verhuizen omdat u meer zorg nodig hebt? Met particuliere thuiszorg is dat ook helemaal niet nodig. Ook als u in Wheemolen, De Gors, Weidevenne of in Overwhere woont, bieden wij u particuliere thuiszorg aan. In Purmer-Noord en Pumer-Zuid is passende thuiszorg met een zorg aupair mogelijk. Omdat de zorgaupair bij u in komt wonen, bent u niet afhankelijk van de reistijd of bezoekplanning van de zorgmedewerker. De zorgaupair geeft u alle zorg op het moment dat u het nodig hebt in de vertrouwde omgeving van uw eigen woning.

Wanneer kan de particuliere thuiszorg in Purmerend beginnen?

Als u particuliere thuiszorg in Purmerend nodig hebt, dan neemt u contact met ons op. We bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn en of dit aansluit op uw wensen. Daarna zoeken we voor u een zorgaupair of een zorgteam van zorgaupairs, die ervaren zijn in het verzorgen van ouderen. Uiteraard gaat dat in overleg, want we vinden het belangrijk dat u zich prettig voelt bij de persoon die u zal gaan verzorgen. Bovendien spreken we af hoe lang u van de particuliere thuiszorg in Purmerend gebruik wilt maken. Daarna leggen we alles vast in een zorgovereenkomst, zodat de afspraken duidelijk zijn. Als u akkoord bent met de overeenkomst, dan kan de zorg al binnen een of twee weken starten.
Met een persoonsgebonden budget (pgb Wlz) kan onze aupairzorg grotendeels en in veel gevallen geheel betaald worden.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze website in.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!