Particulier ouderenzorg

Als u meer wilt weten over de particuliere ouderenzorg dan kunt u kijken wat Uw ZorgCompaan voor u kan betekenen. U kunt als particulier thuiszorg inschakelen, de reden dat u hier gebruik van maakt is misschien wel omdat u tijdelijk meer zorg nodig heeft en het niet alleen kunt. U wilt niet graag verhuizen, maar gewoon thuis blijven wonen maar dan met de nodige hulp. Gelukkig wordt dit nu mogelijk gemaakt en wij zijn u dan ook graag van dienst, wanneer dat noodzakelijk is 24 uur per dag.

Mogelijkheden particuliere ouderenzorg

We worden tegenwoordig bijna allemaal ouder dan onze ouders en dat zal na verloop van tijd ook betekenen dat we bepaalde dingen in moeten leveren, niet meer zelfstandig kunnen. Gelukkig zijn er dan goed opgeleide mensen die kunnen helpen, mensen van Uw ZorgCompaan. Er kan bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van onze particuliere thuiszorg in heel Nederland. Als u merkt dat het huishouden wat moeilijker gaat, dan kunt u hiervoor hulp inschakelen en dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij helpen u graag en begeleiden en ondersteunen u waar u dat nodig heeft.

Voordelen van particuliere ouderenzorg

De particuliere ouderenzorg zorgt er voor dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen en de familie wordt hierdoor ook ontlast. Uw ZorgCompaan neemt de zorg over waar dat nodig is en er wordt een privé verpleegkundige ingezet wanneer die inzet noodzakelijk is. Het kan de familie ontlasten en het zorgt er voor dat u thuis kunt blijven en niet uw vertrouwde omgeving uit hoeft wanneer u meer verzorging nodig heeft voor de korte of langere termijn.

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor particuliere ouderenzorg of heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. +31(0)344 – 603 891

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!