Particuliere thuiszorg Zaandam

Particuliere thuiszorg in Zaandam

Onze particuliere thuiszorg is overal in Nederland mogelijk, ook in Zaandam. Met behulp van thuiszorg blijft het langer mogelijk om thuis te blijven wonen.

Ook als u door klachten niet meer in staat bent om zelf uw huishouden te doen of wanneer u extra zorg nodig hebt door ziekte of ouderdom. Met inwonende thuiszorg staat er altijd iemand voor u klaar om u te helpen als het zelf niet meer lukt.

Is particuliere thuiszorg in Zaandam mogelijk?

Natuurlijk is particuliere thuiszorg ook in Zaandam mogelijk, waar in de stad u ook woont. Zaandam is onderverdeeld in verschillende wijken, zoals Poelenburg, Kogerveld en de Rosmolenbuurt. Omdat de zorgaupair bij u inwoont, is het mogelijk om in al deze wijken gebruik te maken van particuliere thuiszorg. Maar ook als u in ’t Kalf woont of in de Kleurenbuurt, de Hofwijk of het Peldersveld verzorgen wij graag de thuiszorg voor u. Maar ook buiten Zaandam in bijvoorbeeld Westland, Alkmaar of Voorschoten bieden we particuliere thuiszorg aan. Als u contact met ons opneemt, bespreken we graag de mogelijkheden.

Starten met particuliere thuiszorg in Zaandam

Bij ons zijn geen wachtlijsten. Als u zorg nodig hebt, hoeft u dus niet lang te wachten voordat u dat krijgt. Als u contact met ons opneemt, bespreken we graag eerst uw wensen en verwachtingen van de particuliere thuiszorg in Zaandam. Ook vertellen we u wat wij u kunnen bieden en wat onze werkwijze is. Aan de hand van wat we hebben besproken, stellen we vervolgens een zorgovereenkomst op met alle afspraken duidelijk op papier. Ook selecteren we een zorgaupair of zorgteam voor u. Uiteraard gebeurt dat in overleg met u, want we vinden het belangrijk dat u zich veilig en vertrouwd  voelt bij de persoon die voor u gaat zorgen. Als u tevreden bent met de afspraken en de zorgmedewerker(s), dan kan de zorg vaak snel starten.

Wanneer kan ik gebruik maken van particuliere thuiszorg in Zaandam?

Als u meer zorg nodig hebt, maar wel in uw eigen huis wilt blijven, kunt u gebruik maken van thuiszorg. Maar ook als u 24 uurs zorg nodig hebt, kunt u gebruik maken van onze particuliere thuiszorg.. Een zorgteam bestaat uit  twee zorgaupairs die elkaar na een aantal weken afwisselen. Deze 24uurzorg wordt vaak ingezet in het geval van de ziekte van Alzheimer. Als u gespecialiseerde zorg nodig hebt, kunnen we ook voor u een team van gespecialiseerde verpleegkundigen samenstellen, die  u dag en nacht kunnen bijstaan met verpleegkundige thuiszorg

Als u minder intensieve zorg nodig hebt, maar vooral hulp wilt bij het dagelijkse leven, staat de zorgaupair graag voor u klaar.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vraag via de website onze brochure aan.

 

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!