Thuishulp Amsterdam

Thuishulp Amsterdam
In bepaalde gevallen kan het voorkomen dat u gedurende 24 uur een aantal keren verzorging nodig heeft. U kunt niet meer voor uzelf zorgen of u heeft zelfs volledige zorg nodig. Geen zorgen, in dit geval kunt u de hulp van Uw ZorgCompaan inschakelen. De zorginstelling biedt u diverse mogelijkheden op het gebied van thuiszorg. Amsterdam is een van de locaties waar dit mogelijk is. Hierdoor hoeft u niet te verhuizen en kunt u gewoon thuis blijven wonen. Voor veel mensen is dat ontzettend fijn: een verhuizing naar een verzorgingstehuis of naar een andere plek is vaak absoluut geen mogelijkheid. Op die manier blijft u controle houden over uw eigen leven en kunt u weer van het leven gaan genieten in uw eigen woonomgeving. Hierdoor worden tevens uw familieleden en geliefden 'ontzorgd', omdat ook zij nergens meer aan hoeven te denken wat betreft verzorging. Omdat Uw Zorgcompaan op meerdere locaties in het land zit kunt u ook buiten Amsterdam gebruik maken van de services van de zorginstelling.

Thuiszorg in Amsterdam: Uw Zorgcompaan 
Misschien vraagt u zich af of u wel in aanmerking komt voor thuiszorg van Uw Zorgcompaan. Er zijn een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. Natuurlijk kunt u altijd gebruik maken van de service van Uw Zorgcompaan wanneer u niet meer voor uzelf kunt zorgen, maar wel thuis wilt blijven wonen. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een paar keer hulp per dag krijgen of kunt u ervoor kiezen om een 24 uurs aupair in te schakelen die u op ieder moment van de dag kunt benaderen. Een dergelijke aupair woont voor onbepaalde tijd bij u in om u met alles in het dagelijkse leven te kunnen helpen. Ook wanneer u een heftige operatie heeft gehad en thuis wilt herstellen kunt u gebruik maken van Uw Zorgcompaan. Een verpleegkundige in de thuiszorg kan dan tijdelijk klaarstaan voor u wanneer u dat wilt. 

24 uurs hulp: thuishulp Amsterdam 
Voor veel mensen in deze situatie is dit dé oplossing van hun problemen. Het feit dat u in uw eigen omgeving kunt blijven wonen is ontzettend betekenisvol voor de invulling van uw leven. Onze ervaren medewerkers zullen er alles aan doen om u weer te laten lachen. Thuishulp Amsterdam kan daarom ook betekenen dat u geholpen wordt met de kleinere dingen in het huishouden, met sociale uitjes en met boodschappen doen. Zo krijgt u weer tijd voor de dingen waar u echt blij van wordt en die u (nog) kunt uitvoeren. De zorg van Uw Zorgcompaan wordt volledig afgestemd op uw wensen en op wat u wilt met uw toekomst. Samen kijken we naar de mogelijkheden om uw zorgpakket zo persoonlijk mogelijk te maken.

Contact: thuiszorg Amsterdam
Woont u in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam en wilt u gebruik maken van thuiszorg Amsterdam? Er is altijd iemand bij u in de buurt die u binnen korte tijd bij u kan zijn. U kunt hiervoor vandaag nog contact opnemen met Uw Zorgcompaan wanneer u interesse heeft. Wie weet wordt ook uw leven binnenkort verbeterd door het inschakelen van thuishulp zorgzaam. Wist u dat u ook terecht kunt bij Uw Zorgcompaan wanneer u in andere delen van het land woont? Zo zijn er tevens thuishulp in Utrechtthuishulp in Limburg en thuishulp in Rotterdam beschikbaar om u te helpen. Neem contact op met ons voor meer informatie omtrent locaties thuiszorg en of u in aanmerking komt.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!