Particulier verzorgingshuis

Particulier verzorgingshuis


Het inschakelen van particuliere zorg wordt steeds vaker gedaan. Mensen hebben steeds meer het verlangen om thuis uit te zieken of om thuis 'oud te worden'. Dat is niet zo heel gek: wanneer men ouder is moet hij of zij er niet aan denken om op een andere plek verzorgd te worden wanneer diegene dat zelf niet meer kan. Een particuliere zorginstelling wordt vandaag de dag veel vaker ingeschakeld dan eerder: hoe fijn zou het zijn om in uw eigen omgeving te kunnen blijven wanneer u niet meer zelfstandig kan wonen? U kunt de aupairs van Uw ZorgCompaan inschakelen voor zorg aan huis.

Particulier verzorgingshuis: hulp
Wilt u ook het liefst thuis kunnen blijven wonen wanneer u verpleegd of verzorgd moet worden? Maakt u dan geen zorgen: de zorgverleners van Uw ZorgCompaan staan 24 uur per dag voor u klaar. Het grote voordeel aan Uw ZorgCompaan is dat u volledig een pakket op maat kan laten maken. Wilt u bijvoorbeeld 24 uur per dag verpleging door een aupair of heeft u slechts een dagdeel verzorging nodig? De zorgverleners nemen vrijwel alles uit handen: van boodschappen doen tot aan huishoudelijke klussen. Daarnaast zorgen ze voor sociale activiteiten zoals uitjes en familiebezoeken. U hoeft alleen nog maar te genieten van het leven.

Particulier verzorgingshuis bij Uw ZorgCompaan
Zorg voor ouderen wordt op deze manier een stuk comfortabeler, voor de cliënt zelf maar ook voor zijn of haar geliefden en familieleden. Welke zorg u ook nodig heeft, Uw ZorgCompaan neemt het volledig van u over. Hierbij staan eerlijkheid, persoonlijke service en kwaliteit hoog in het vaandel. Uw ZorgCompaan zorgt voor een goede match tussen zorgverlener en cliënt. Heeft u interesse in de zorg van Uw ZorgCompaan of heeft enkele vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan door middel van een berichtje via de website of door middel van een belletje naar +31(0)344 – 603 891.

Direct contact

Bel ons!