particuliere thuiszorg Gooi

Steeds vaker kiezen ouderen voor particuliere thuiszorg in het Gooi. Met particuliere verzorging spreekt u rechtstreeks met de zorgorganisatie af welke zorg u wilt laten uitvoeren. U hoeft hierbij geen verantwoording aan zorgverzekeraars, zorgkantoren of andere organisaties af te leggen. Wanneer u zorg nodig heeft, maar nog niet in een verplegings- of verzorgingshuis wilt wonen, vormt particuliere thuiszorg in het Gooi een uitstekende keuze. Uw ZorgCompaan biedt professionele particuliere thuiszorg in het Gooi aan. Neem voor vragen telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze site en vraag onze brochure aan.

 

Wanneer is particuliere thuiszorg in het Gooi nodig?

 

Op het moment dat u door ziekte of een aandoening hulp bij de persoonlijke verzorging nodig heeft en er geen familielid of kennis u kan ondersteunen, biedt particuliere thuiszorg in het Gooi uitkomst. In de meest uiteenlopende situaties  kan particuliere thuiszorg in het Gooi  ingezet worden;  bij mensen die te maken krijgen met dementie, ouderdomskwalen of de ziekte van Parkinson. Ook  bij revalidatie na een ongeluk of bij mensen die minder goed ter been zijn en daardoor hulp behoeven, kan particuliere thuiszorg een uitkomst bieden. Wij leveren zorg op maat voor ouderen en  mensen met een chronische ziekte of beperking.

 

De drie verschillende zorgwetten bij particuliere thuiszorg in het Gooi

 

Voor het ontvangen van langdurige zorg thuis kunt u op basis van drie zorgwetten ondersteuning ontvangen; met de WMO ontvangt u zorg en ondersteuning van de gemeente, met de Zvw regelt u zorg via de zorgverzekeraar en wijkverpleging, terwijl u via het Zorgkantoor Wlz-zorg ontvangt. WMO-zorg en wijkverpleging kunt u aanvragen als u zelfstandig thuis of in een kleinschalig wooninitiatief verblijft. Op basis van de Wlz heeft u de mogelijkheid om in een instelling te gaan wonen. Verhuizen is voor de Wlz echter niet verplicht; als uw thuissituatie goed is, kunt u deze zorg ook in uw eigen woning ontvangen. Bij alle drie de zorgwetten is er een verschil in Zorg in natura (ZIN) en persoonsgebonden budget (PGB). Met ZIN regelt de zorgaanbieder alles voor u, terwijl bij het PGB u zelf een budget ontvangt waarmee u de gewenste particuliere thuiszorg in het Gooi inkoopt.

 

 

Vraag particuliere thuiszorg in het Gooi aan bij Uw ZorgCompaan

 

Met de particuliere thuiszorg in het Gooi van Uw ZorgCompaan ontvangt u privé zorg aan huis, en bepaalt u zelf hoe uw leven eruit komt te zien. Wilt u meer informatie over het inschakelen van onze 24 uurs zorg? Vraag dan vrijblijvend de brochure aan,  neem telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze site. Ons zorgteam staat voor u klaar om u van betrouwbare zorg te voorzien.

Direct contact

Bel ons!