Ervaringen

Beoordeling cliëntenUW ZORGCOMPAAN KRIJGT EEN 8,0 VAN HAAR CLIËNTEN!

Uw ZorgCompaan is een transparante zorgorganisatie die aupairzorg en verpleegkundige zorg biedt.

Zorg au pair ervaringen

De inwonende zorgaupair van Uw ZorgCompaan is 7 dagen per week aanwezig en is daarmee een belangrijke schakel om u zoveel mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Onze verpleegkundigen bieden zorg binnen een bestaand of nieuw zorgteam.

Klantervaringen inwonende 24 uurs zorg

We evalueren de zorg bij onze cliënten regelmatig door huisbezoek en door een beoordelingsformulier. Sommige cliënten geven toestemming om de evaluaties en ervaringen met onze 24-uurszorg te delen. Deze vindt u hieronder.

Daarnaast hebben wij in 2019 een externe cliënttevredenheidsmeting laten uitvoeren (CQI = Consumer Quality Index). De meting is uitbesteed aan onafhankelijk onderzoeksbureau Triqs. Uw ZorgCompaan is trots op het rapportcijfer 8.0 dat zij van haar cliënten gekregen heeft. Meer informatie over het onderzoek vindt u hier.  Dit onderzoek gaan wij binnenkort herhalen.

Dankzij jullie zorg kon mijn vader thuis blijven wonen

Wij hebben de zorg als heel goed ervaren, dankzij jullie zorg kon mijn vader thuis blijven wonen. In een verpleegtehuis was deze zorg nooit gelukt. Daar zou hij niet de aandacht krijgen die hij thuis heeft gekregen. 

11-06-2024, Van Ommering

Betrokken en professioneel

Dankzij de samenwerking tussen ZorgMies en Uw ZorgCompaan kon de wens van onze cliënt om thuis zijn laatste uren door te brengen, worden vervuld. De betrokkenheid en professionaliteit van de zorgaupair waren bewonderenswaardig, en de samenwerking tussen de zorgconsulent en andere professionals verliep uitstekend. We zijn dankbaar voor deze samenwerking, die ervoor heeft gezorgd dat de wens van meneer in vervulling is gegaan.

11-04-2024, Jeannette Kooimans, ZorgMies

Zorg, humor, heel veel gelachen

Tijdens de vakantie van mijn man heb ik een zorgaupair van Uw ZorgCompaan gehad, Ivanka. Ze was geweldig. Zorg, humor, heel veel gelachen en ze stond altijd voor me klaar. Paste uitstekend in mijn vaste team. We hebben een dansfeestje georganiseerd voor haar als afscheid. Ik ga haar missen. Deze ervaring met UwZorgCompaan was perfect.

28-03-2024, Nellie

Vrijheid én privacy

Ik ben heel blij met deze vorm van zorg. Ik wil graag thuisblijven wonen in mijn eigen huis. Mijn vriendinnen komen hier op bezoek en ik heb mijn vrijheid en privacy. Dat is voor mij heel belangrijk.

06-03-2024, Client uit Wageningen

Verwachtingen meer dan waar

Superfijn om zorgaupair Daniel bij mijn moeder te hebben. Hij maakt alle verwachtingen meer dan waar. Hartelijk dank hiervoor ook aan Uw ZorgCompaan natuurlijk! 

20-02-2024, Mevrouw M

Iemand in de nabijheid is fijn

M’n moeder had dag en nacht zorg nodig. Uw ZorgCompaan was bekend in de regio.
Het begon met een gebroken bekken. En iemand in de nabijheid is fijn. De samenwerking met de consulente was goed. De communicatie werkte makkelijk. We hebben in de afgelopen jaren verschillende zorgaupairs gehad. We hadden niet met alle zorgaipairs eenzelfde klik. Met een aantal waren we heel blij. De samenwerking met andere zorgaupairs kostte soms meer energie. Je leert daar mee omgaan. De communicatie met de meeste zorgaupairs was prima.

22-11-2022, mevrouw van O.

Prettige en goede samenwerking

De reden dat ik zorg nodig had was, omdat ik doordat ik MS heb, mijn been gebroken had. Ik zou daarom naar een verpleeghuis moeten gaan. Gelukkig vond mijn dochter Uw ZorgCompaan op internet. De samenwerking met Uw ZorgCompaan is heel prettig en heel goed. Het contact met de zorgaupairs is meestal goed.

15-11-2022, mevrouw Schouten

Probleemoplossend vermogen

We zijn heel positief over Uw ZorgCompaan en in het bijzonder zorgaupairs Iveta, Hanka, Rita en Svetlana. Daarnaast bedanken wij Uw ZorgCompaan en in het bijzonder Ivetta voor het probleemoplossend vermogen waar het eens mis ging. 

31-10-2020, mevrouw Roosenboom

Zeer betrokken

De dochter van het echtpaar S.: "De zorgaupairs hebben wij ervaren als mensen met hun hart op de juiste plaats,
zeer intensief betrokken bij de zorg en het algehele welzijn van mijn ouders. Ik wil in het bijzonder zorgaupairs Ovi en Rudi en de zorgconsulente bedanken voor hun zorg."

02-10-2020, Echtpaar S.

Zeer tevreden over de snelheid

"Wij zijn als familie zeer tevreden over de snelheid waarmee Uw ZorgCompaan een zorgaupair heeft aangeleverd. Ze hebben goed gekeken naar onze wensen en er zo voor gezorgd dat de voorgestelde zorgaupair goed klikte met onze vader. De zorgaupair was betrouwbaar en betrokken, evenals de zorgcoördinator die overigens altijd goed te bereiken was en op een prettige manier meedacht. Wij zouden Uw ZorgCompaan zeker aanraden!"

07-09-2020, Familie S.

Direct Contact

Bel ons!