Ervaringen

Beoordeling cliëntenUW ZORGCOMPAAN KRIJGT EEN 8,0 VAN HAAR CLIËNTEN!

Uw ZorgCompaan is een transparante zorgorganisatie die aupairzorg en verpleegkundige zorg biedt.

De inwonende zorgaupair van Uw ZorgCompaan is 7 dagen per week aanwezig en is daarmee een belangrijke schakel om u zoveel mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Onze verpleegkundigen bieden zorg binnen een bestaand of nieuw zorgteam.

We evalueren de zorg bij onze cliënten regelmatig door huisbezoek en door een beoordelingsformulier. Sommige cliënten geven toestemming om de evaluaties te delen. Deze vindt u hieronder.

Daarnaast hebben wij in 2019 een externe cliënttevredenheidsmeting laten uitvoeren (CQI = Consumer Quality Index). De meting is uitbesteed aan onafhankelijk onderzoeksbureau Triqs. Uw ZorgCompaan is trots op het rapportcijfer 8.0 dat zij van haar cliënten gekregen heeft. Meer informatie over het onderzoek vindt u hier.  Dit onderzoek willen wij binnenkort herhalen.

Iemand in de nabijheid is fijn

M’n moeder had dag en nacht zorg nodig. Uw ZorgCompaan was bekend in de regio.
Het begon met een gebroken bekken. En iemand in de nabijheid is fijn. De samenwerking met de consulente was goed. De communicatie werkte makkelijk. We hebben in de afgelopen jaren verschillende zorgaupairs gehad. We hadden niet met alle zorgaipairs eenzelfde klik. Met een aantal waren we heel blij. De samenwerking met andere zorgaupairs kostte soms meer energie. Je leert daar mee omgaan. De communicatie met de meeste zorgaupairs was prima.

22-11-2022, mevrouw van O.

Prettige en goede samenwerking

De reden dat ik zorg nodig had was, omdat ik doordat ik MS heb, mijn been gebroken had. Ik zou daarom naar een verpleeghuis moeten gaan. Gelukkig vond mijn dochter Uw ZorgCompaan op internet. De samenwerking met Uw ZorgCompaan is heel prettig en heel goed. Het contact met de zorgaupairs is meestal goed.

15-11-2022, mevrouw Schouten

Probleemoplossend vermogen

We zijn heel positief over Uw ZorgCompaan en in het bijzonder zorgaupairs Iveta, Hanka, Rita en Svetlana. Daarnaast bedanken wij Uw ZorgCompaan en in het bijzonder Ivetta voor het probleemoplossend vermogen waar het eens mis ging. 

31-10-2020, mevrouw Roosenboom

Zeer betrokken

De dochter van het echtpaar S.: "De zorgaupairs hebben wij ervaren als mensen met hun hart op de juiste plaats,
zeer intensief betrokken bij de zorg en het algehele welzijn van mijn ouders. Ik wil in het bijzonder zorgaupairs Ovi en Rudi en de zorgconsulente bedanken voor hun zorg."

02-10-2020, Echtpaar S.

Zeer tevreden over de snelheid

"Wij zijn als familie zeer tevreden over de snelheid waarmee Uw ZorgCompaan een zorgaupair heeft aangeleverd. Ze hebben goed gekeken naar onze wensen en er zo voor gezorgd dat de voorgestelde zorgaupair goed klikte met onze vader. De zorgaupair was betrouwbaar en betrokken, evenals de zorgcoördinator die overigens altijd goed te bereiken was en op een prettige manier meedacht. Wij zouden Uw ZorgCompaan zeker aanraden!"

07-09-2020, Familie S.

Direct Contact

Bel ons!