Ervaringen

Beoordeling cliëntenUW ZORGCOMPAAN KRIJGT EEN 8,0 VAN HAAR CLIËNTEN!

In het eerste kwartaal van 2019 heeft Uw ZorgCompaan een cliënttevredenheidsmeting
(CQI = Consumer Quality Index) laten uitvoeren. De meting is uitbesteed aan onafhankelijk onderzoeksbureau Triqs .

De cliënttevredenheidsmeting is uitgevoerd om inzage te krijgen in de ervaringen van cliënten of hun vertegenwoordigers met de ontvangen zorg en begeleiding van Uw ZorgCompaan.
Alle cliënten die in 2018 voor zes maanden of langer zorg en begeleiding ontvingen, of hun vertegenwoordigers, zijn voor de cliënttevredenheidsmeting benaderd.
Cliënten of vertegenwoordigers die meewerkten aan het onderzoek hebben een vragenlijst ingevuld waarmee zij konden aangeven wat zij belangrijk vonden in de zorg én wat hun concrete ervaringen waren.

Via de factsheet kunt u de vragen en de resultaten inzien. Voor factsheet KLIK HIER.
Uw ZorgCompaan is trots op het rapportcijfer 8.0 dat zij van haar cliënten gekregen heeft.
Uiteraard bieden de resultaten van de cliënttevredenheidsmeting Uw ZorgCompaan ook een aantal aangrijpingspunten voor verbeteringen in haar zorg en dienstverlening. Daar gaat Uw ZorgCompaan de komende tijd hard mee aan de slag.

________________________________________________________________________________________________________

Uw ZorgCompaan is een transparante zorgorganisatie die aupairzorg biedt. De inwonende zorgaupair van Uw ZorgCompaan is 7 dagen per week aanwezig en is daarmee een belangrijke schakel om u zoveel mogelijk te ondersteunen en te begeleiden. Wij delen graag de ervaringen van onze cliënten met u.

Probleemoplossend vermogen

We zijn heel positief over Uw ZorgCompaan en in het bijzonder zorgaupairs Iveta, Hanka, Rita en Svetlana. Daarnaast bedanken wij Uw ZorgCompaan en in het bijzonder Ivetta voor het probleemoplossend vermogen waar het eens mis ging. 

31-10-2020, mevrouw Roosenboom

Zeer betrokken

De dochter van het echtpaar S.: "De zorgaupairs hebben wij ervaren als mensen met hun hart op de juiste plaats,
zeer intensief betrokken bij de zorg en het algehele welzijn van mijn ouders. Ik wil in het bijzonder zorgaupairs Ovi en Rudi en de zorgconsulente bedanken voor hun zorg."

02-10-2020, Echtpaar S.

Zeer tevreden over de snelheid

"Wij zijn als familie zeer tevreden over de snelheid waarmee Uw ZorgCompaan een zorgaupair heeft aangeleverd. Ze hebben goed gekeken naar onze wensen en er zo voor gezorgd dat de voorgestelde zorgaupair goed klikte met onze vader. De zorgaupair was betrouwbaar en betrokken, evenals de zorgcoördinator die overigens altijd goed te bereiken was en op een prettige manier meedacht. Wij zouden Uw ZorgCompaan zeker aanraden!"

07-09-2020, Familie S.

Direct Contact

Bel ons!