Particuliere thuiszorg Westland

Particuliere thuiszorg in Westland

Om toch thuis te kunnen blijven wonen als u meer zorg nodig hebt, is er particuliere thuiszorg in Westland met een inwonende zorgaupair.

Wij zijn voor de verlening van zorg niet afhankelijk van uw woonplaats en hoeven we geen rekening te houden met reistijd. Dit maakt het mogelijk om in heel Nederland particuliere thuiszorg aan te bieden, ook in het Westland. Met particuliere thuiszorg kunt u ook thuis blijven wonen als u meer verzorging nodig hebt. In uw vertrouwde omgeving voelt u zich prettiger. Daarom bieden wij ook particuliere thuiszorg in Limburg, Den Haag en in Voorschoten.

Kan ik overal in Westland particuliere thuiszorg krijgen?

Daar kunnen we eigenlijk kort over zijn, want het antwoord is ja, overal in de gemeente Westland kunt u particuliere thuiszorg krijgen. Of u nu in de dorpen De Lier, Honselersdijk, Maasdijk of Monster woont, onze zorgverleners komen met plezier bij u om u te verzorgen. Maar ook in ’s Gravenzande, Naaldwijk en Poeldijk is het mogelijk particuliere thuiszorg te krijgen die precies wordt afgestemd op uw wensen en zorgbehoefte. In elke wijk of buurt kunnen wij zorgen dat u de juiste thuiszorg krijgt.

Welke particuliere thuiszorg in Westland is mogelijk?

Omdat u met particuliere thuiszorg in Westland persoonlijke zorg krijgt van uw eigen zorgaupair of zorgteam, is er veel mogelijk. Of u nu alleen hulp nodig hebt bij het huishouden en met eten maken of dat u 24 uurs zorg nodig hebt met intensievere verzorging; met particuliere thuiszorg is dit allemaal mogelijk. Bij mantelzorg kan de zorgaupair een deel van de mantelzorgtaken overnemen, bijvoorbeeld de nachtzorg. Dat geeft wat meer lucht bij mantelzorgers. Tijdens een familiedag kan de zorgaupair u verzorgen, zodat uw familie dit niet hoeft te doen en ook van de dag kan genieten. De medewerker kan u helpen bij het opstaan, douchen en eten. Eigenlijk kan de zorgaupair of het zorgteam een complete persoonlijke verzorging voor ouderen bieden.

Hoe zorg ik ervoor dat ik particuliere thuiszorg in Westland krijg?

Als u graag gebruik wilt maken van particuliere thuiszorg in Westland, dan neemt u gewoon contact met ons op. U kunt al uw vragen aan ons stellen en wij zullen u vragen welke zorg u nodig hebt. Zo kunnen we uw zorgbehoefte in kaart brengen. Ook als u mantelzorger bent en graag uw zorgtaken wilt delen met een zorgaupair, kunt u contact met ons opnemen.

Als we na een uitgebreid kennismakingsgesprek uw wensen duidelijk hebben, zoeken we een (team van twee) geschikte zorgaupair(s) om aan u voor te stellen. Daarnaast bespreken we de tarieven voor 24 uurs zorg en de PGB vergoeding. Dan stellen we een zorgovereenkomst op, waarin we de afspraken vastleggen. Na uw akkoord kan uw zorg vaak binnen een aantal werkdagen  starten. Zo kunt u snel rekenen op de juiste zorg of op verlichting van uw zorgtaken.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vraag via de website onze brochure aan.

 

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!