Wat is Au-pair zorg?

Au-pair zorg van Uw ZorgCompaan

Au-pair zorg van Zorg zonder Grenzen is de meest verregaande 24-uurs dienstverlening waarbij de zorgaupair in huis bij de cliënt woont.
Deze unieke dienstverlening is gebaseerd op het verzorgen en ontzorgen van cliënt, familie en haar naaste omgeving en bestaat uit: persoonlijke verzorging, persoonlijke verpleging en persoonlijke begeleiding. Daarnaast worden er lichte huishoudelijke werkzaamheden verricht, boodschappen gedaan en wordt er gekookt.

Au-pair zorg met een zorgaupair

Al onze zorgaupairs zijn zorgvuldig geselecteerd en gescreend en beschikken over de benodigde expertise. Zij zijn deskundig, zorgzaam, toegewijd, flexibel en betrouwbaar. U mag erop rekenen dat zij u en uw omgeving met veel warmte en respect zullen bejegenen; zij maken het verschil!

Wanneer au-pair zorg?

In sommige gevallen (soms tijdelijk) heeft u 24 uur per dag verzorging, begeleiding en/of verpleging nodig. Met au-pair zorg kunt u gebruikmaken van de 24-uurs dienstverlening. Hierbij is het mogelijk om in uw eigen omgeving te blijven wonen en hoeft u niet te verhuizen. Samen met uw familie kunt u bepalen over de soort zorg en dienstverlening. Op deze manier blijft u controle houden over uw leven thuis. Uw Persoonlijk Assistent coördineert de au-pair zorg en houdt contact met de huisarts, specialisten en uw familie.

Au-pair zorg – werkgebied

Uw ZorgCompaan biedt au-pair zorg in heel Nederland en in sommige delen in België en Duitsland. Wij zijn ook actief aan de Spaanse Costa’s.
Uw ZorgCompaan brengt de au-pair zorg naar u toe.

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor au-pair zorg of heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. +31(0)344 – 603 891

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!