Particuliere thuiszorg Noord-Brabant

Particuliere thuiszorg in Noord-Brabant bij Uw ZorgCompaan

 

Steeds vaker kiezen ouderen en chronisch zieken ervoor om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Met de particuliere thuiszorg in Noord-Brabant van Uw ZorgCompaan is dit uitstekend mogelijk. Wij leveren 24 uurs zorg op het moment dat u het nodig heeft. Van het aankleden en maaltijden bereiden tot de huishoudelijke hulp, van nachtzorg bij een verstoord dag- en nachtritme tot het begeleiden bij afspraken in het ziekenhuis. U bepaalt zelf welke zorg u afneemt om zo fijn mogelijk in uw comfortabele leefomgeving te wonen. Neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze site.

 

Wanneer kiest u voor particuliere thuiszorg in Noord-Brabant?

 

Zodra u niet meer zelfstandig thuis kunt wonen zonder hulp of begeleiding, schakelt u particuliere thuiszorg in Noord-Brabant in. U wilt of kunt daarbij uw familie, partner of vrienden niet teveel belasten met de benodigde zorg. De zorgzame thuishulp van Uw ZorgCompaan levert zorg voor ouderen thuis bij uiteenlopende kwalen en ziektes, zoals dementie en de ziekte van Parkinson. Ook als u aan het revalideren bent of minder goed ter been bent, biedt de particuliere thuiszorg in Noord-Brabant een helpende hand.

 

Zelf de gewenste zorg invullen bij particuliere thuiszorg in Noord-Brabant

 

Wat prettig is bij particuliere thuiszorg in Noord-Brabant in vergelijking met reguliere thuiszorg, is dat u zelf de vrijheid heeft om de zorg in te delen. Bij reguliere thuiszorg behoudt de gemeente bij de WMO, de zorgeverzekeraar bij de Zvw en het zorgkantoor bij de Wlz de controle over welke zorgverlener zorg verleent. Met particuliere thuiszorg in Noord-Brabant ontvangt u een persoonsgebonden budget waarmee u zelf de gewenste zorg kunt inkopen. Hierdoor is particuliere thuiszorg in Noord-Brabant in veel gevallen efficiënter en voordeliger.

 

Kosten van particuliere thuiszorg in Noord-Brabant

 

Particuliere thuiszorg in Noord-Brabant is een vorm van zorg die u zelf inschakelt. De meeste mensen die hulp nodig hebben, komen in aanmerking voor een persoonsgebonden budget vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz) of de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Met dit budget kunt u de kosten van de particuliere thuiszorg in Noord-Brabant in veel gevallen grotendeels vergoeden.

 

Ontvang particuliere thuiszorg in Noord-Brabant op maat van Uw ZorgCompaan

 

Wilt u particuliere thuiszorg in Noord-Brabant aanvragen? Neem in dat geval contact op met Uw ZorgCompaan. Wij maken met u en uw naasten een afspraak om de zorgbehoeften door te spreken. Zo vinden wij een passende oplossing die bij uw zorgsituatie past. U heeft het uiteindelijke slotwoord over de te leveren zorg. Download onze informatiebrochure, laat een bericht achter op de website of neem vrijblijvend telefonisch contact op via +31(0)344 - 603 891.

Direct contact

Bel ons!