Ouderenzorg thuis

Ouderzorg thuis


In bepaalde gevallen is het nodig dat u of een van uw geliefden meerdere malen per dag professionele begeleiding nodig heeft. Dit kan in de vorm van verzorging maar ook in de vorm van verpleging en persoonlijke hulp zijn. Vandaag de dag is het echter niet meer nodig dat deze begeleiding bij een instantie zoals een verpleeghuis of een ziekenhuis gebeurt. Hulp voor ouderen thuis bestaat al een geruime tijd en is voor veel mensen een stuk comfortabeler omdat men dan in eigen omgeving met eigen meubels en spullen kan blijven wonen. Op die manier kunt u de regie over uw eigen leven behouden waardoor de kwaliteit van leven intact blijft en in veel gevallen zelfs hoger wordt. De meeste mensen vinden het toch het meest prettig om thuis te kunnen blijven wonen en op een bekende plek verzorgd te worden.

Ouderenzorg thuis met zorgaupair
Uw ZorgCompaan is dé instelling dat expert is in het leveren van tijdelijk personeel bij mensen thuis. Het professionele bedrijf heeft een uniek arrangement waarbij de experts werken met een zogenoemde zorgaupair(s). Deze integrale zorgverlening richt zich op het “verzorgen en ontzorgen” van cliënt, familie en haar omgeving, Hij of zij zal gedurende een bepaald tijdsbestek alle taken van het huishouden op zich nemen en zal zich tevens ontfermen over sociale activiteiten, persoonlijke verzorging, behandelingen en meer. Onder sociale activiteiten vallen bijvoorbeeld ook uitjes, wandelingen en familiebezoek zodat u ook buitenshuis activiteiten kunt ondernemen. Kort samengevat wordt de aupair dus een vast onderdeel van uw dagelijkse leven en zal hij of zij er alles aan doen om uw leven weer wat meer kleur te geven. Het is belangrijk dat een aupair goed bij de verzorgende past wat betreft ouderzorg: Uw ZorgCompaan zoekt door middel van persoonlijke en nauwkeurige service de juiste match.

Wanneer ouderzorg van Uw ZorgCompaan?
Er zijn een aantal situaties waarbij het verstandig is om ouderzorg van Uw ZorgCompaan in te schakelen. U heeft bijvoorbeeld een hulpbehoevende partner maar kunt zelf om bepaalde redenen niet meer zorgen voor uw geliefde. Wanneer u bijvoorbeeld weinig tijd heeft door werk of andere zaken kunt u ervoor kiezen om een aupair van Uw ZorgCompaan in te schakelen. Ook wanneer u zelf hulpbehoevend bent maar niet afhankelijk wilt zijn van familieleden kunt ouderenzorg van Uw ZorgCompaan inschakelen zonder dat u hoeft te verhuizen naar een verpleeghuis. Woont u alleen en heeft u behoefte aan permanent gezelschap en heeft u hulp nodig bij bepaalde huishoudelijke klussen die u niet meer zelf kunt doen door bijvoorbeeld een ziekte? Ook dan kunt u gebruik maken van de expertise van het bedrijf. Wanneer u geopereerd bent en moet herstellen van een heftige operatie en dit liever in uw eigen omgeving wilt doen, kunt u ook een van de professionals van Uw ZorgCompaan inschakelen. 

Voordeel inschakelen ouderenzorg Uw ZorgCompaan
Particuliere zorg zoals bij een bedrijf als Uw ZorgCompaan wordt steeds vaker ingeschakeld. Mensen willen langer thuis blijven wonen omdat ze steeds meer de voordelen ervan inzien. Er zijn een paar voordelen aan het inschakelen van zorg voor ouderen van Uw ZorgCompaan. De verzorging en verpleging wordt alleen gedaan door de beste verzorgers: kwaliteit staat hoog in het vaandel bij het bedrijf. Daarnaast kunt u alles overlaten aan Uw ZorgCompaan: u geeft uw wensen door en het bedrijf zet deze wensen om in activiteiten. Daarbij houdt u volledig de regie in eigen handen, omdat het uiteindelijk natuurlijk uw eigen leven betreft. Het kan soms namelijk lastig zijn om bepaalde dingen aan andere mensen over te laten, maar u zult zien dat uw levenskwaliteit omhoog schiet wanneer u niet meer alles zelf hoeft te doen en te ondernemen. De zorgverleners staan 24 uur per dag voor u klaar, ook op nachtelijke tijdstippen. 

Ouderenzorg thuis iets voor u
Flexibiliteit en eerlijkheid zijn twee sleutelwoorden waar u op kunt vertrouwen bij Uw ZorgCompaan. De 24 uurs ouderenzorg wordt volledig in overleg met u afgestemd en volledig op maat gemaakt, zodat u precies weet waar u aan toe bent en zodat alle wensen kunnen worden behartigd. Veel mensen weten niet zeker of zij in aanmerking komen voor een dergelijke particuliere zorginstelling. Ieder persoon die niet meer zelfstandig kan wonen en leven mag gebruik maken van de persoonlijke diensten van Uw ZorgCompaan. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden waar uw huis aan moet voldoen. Zo moet er een aparte kamer zijn voor de aupair om zich in terug te trekken. Hier moeten de basis benodigdheden staan, zoals een bed, een tafel, een kast et cetera. Tevens is een WiFi-verbinding noodzakelijk zodat de verzorgende contact kan blijven houden met eigen familieleden en geliefden. Heeft u interesse in ouderenzorg thuis en wilt u uw levenskwaliteit ook verhogen? U geeft uw wensen aan en Uw ZorgCompaan doet de rest. Schroom niet om vandaag nog contact op te nemen met Uw ZorgCompaan voor meer informatie en het maken van een afspraak. De ervaren verzorgers staan klaar om u weer lachend door het leven te laten gaan.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!