Langer thuis wonen met 24-uurs zorgdiensten bij MS

Multiple Sclerose (MS) is een veelvoorkomende neurologische aandoeningen die bij (jong)volwassenen voorkomt. De ziekte heeft een grote impact op vrijwel alle aspecten in het dagelijkse leven. Bovendien gaat MS helaas nooit over. Met de juiste zorg en ondersteuning kunnen de klachten en symptomen echter zoveel mogelijk verlicht worden.

Uw ZorgCompaan biedt 24-uurs zorgdiensten aan bij u thuis. Met deze zorg thuis heeft de MS-patiënt langer het comfort van in de eigen woning blijven wonen. Bij de gespecialiseerde zorg voor MS stellen onze zorgaupairs en verpleegkundigen uw belangen centraal, zodat u de zorg en aandacht ontvangt die u verdient. Wilt u meer informatie over onze privé zorg aan huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via  +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier in. 

24-uurs zorgdiensten thuis bij MS

Wanneer u de diagnose voor MS krijgt, wijzigt uw leven langzaam maar zeker. De ziekte heeft invloed op het centrale zenuwstelsel, waarbij het ziekteverloop voor iedereen verschillend is. Waar de één op den duur niet meer goed kan bewegen of een rolstoel nodig heeft, speelt dit bij de ander geen rol. De bijbehorende symptomen zijn ook voor iedere MS-patiënt anders. De zorgdiensten bij MS van de privé verpleegkundigen bij Uw ZorgCompaan zijn dan ook afgestemd op uw specifieke wensen, zodat u precies de begeleiding krijgt die u nodig heeft. 

Verpleegkundige zorg MS voor een gezonde leefstijl

Onze gediplomeerde en ervaren zorgverleners die de 24-uurs zorgdiensten bij MS uitoefenen weten als geen ander wat de meest voorkomende klachten van patiënten zijn, en welke zorg iemand nodig heeft. Een gezonde leefstijl heeft een grote invloed op het dagelijkse leven met MS. Onze verpleegkundigen helpen u dan ook om gezond te leven en uw grenzen niet te overschrijden. Zo vindt u een balans tussen rust en activiteit. In beweging blijven is essentieel om stijfheid in de gewrichten te voorkomen, maar belangrijk is om hierbij periodes van rust in te lassen om bij te komen. Ook leiden hoge temperaturen, bijvoorbeeld in een bad, douche of sauna, tot verergerde klachten. Verder zijn gezonde en gevarieerde maaltijden van belang, met groente, fruit en volkoren producten. Onze zorgverleners ondersteunen u met zorg aan huis bij MS om klachten te voorkomen of verminderen. 

Samen op zoek naar hulpmiddelen bij thuiszorg MS 

Voor MS-patiënten zijn diverse hulpmiddelen beschikbaar die het leven aangenamer maken. Onze betrouwbare verpleegkundigen hebben ervaring met het ziektebeeld van MS en ondersteunen u bij het vinden van de juiste ondersteuning. U kunt hierbij denken aan een rolstoel, een hulphond, apparatuur om de verlichting in huis te bedienen of incontinentiemateriaal. 

Neem contact op voor 24-uurs zorgdiensten bij MS 

Met onze 24-uurs zorgdiensten bij MS ontvangt u de zorg op maat waar u behoefte aan heeft. Financieringsmogelijkheden voor dagzorg of nachtzorg zijn er vanuit een WLZ- indicatie, de Zorgverzekeringswet, het Persoonlijk assistentie budget en Meerzorg. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via  +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze site.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!