Privé zorg aan huis

Bent u op zoek naar particuliere zorg aan huis? Schakel dan onze professionele zorgverleners in. Uw ZorgCompaan is reeds jaren dé zorgverlener waar je moet zijn voor diverse soorten zorg. Denk hierbij aan ouderenzorg, verpleegkundige zorg, aupairzorg, particuliere zorg aan huis, nachtzorg, 12 uurs zorg, 24-uurs zorg en nog veel meer. Uw ZorgCompaan vindt het hierbij belangrijk dat in uw eigen vertrouwde omgeving zorg kunt ontvangen en dat de zorg aan al uw wensen voldoet. Daarom gaan we altijd eerst in gesprek met u om zeker te weten wat u nodig heeft, wat u wilt en wat u mag verwachten van Uw ZorgCompaan. Misschien heeft u het liefst een zorgaupair 24 uur per dag om u heen om u te helpen. Met behulp van privé zorg aan huis hoeft u zich nergens meer druk om te maken: onze zorgverleners nemen alle taken graag van u over. 

Waarom privé zorg aan huis?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt kiezen voor privé zorg aan huis. Misschien moet u na een verblijf in het ziekenhuis nog langere tijd worden verzorgd of misschien wilt u thuis blijven wonen en daar gebruik maken van ouderenzorg. Het kan ook zo zijn dat u chronisch ziek bent en u zorg aan huis nodig heeft. In dat geval kunnen onze zorgaupairs uitkomst bieden. Bent u in de situatie gekomen waarbij u dagelijks verpleegkundige zorg nodig heeft? Onze verpleegkundige zorg is gericht op mensen met een spierziekte zoals MS, ALS en de ziekte van Duchenne, kinderen en volwassenen met een meervoudige handicap of mensen met een dwarslaesie.

Kortom: welke reden er ook is waarom u wilt kiezen voor privé zorg aan huis, de kans is groot dat de professionals van Uw ZorgCompaan deze diensten kunnen leveren. Wij werken met opgeleide experts die reeds de nodige expertise hebben op het gebied van thuiszorg. Onze zorgaupairs zijn betrouwbaar en zorgzaam en kunnen u helpen waar nodig. Dat wilt zeggen dat zij niet alleen inzetbaar zijn voor de verzorging, maar ook voor andere taken zoals het huishouden, de boodschappen en sociale activiteiten. Dit speciale zorgpakket wordt volledig op maat gemaakt, samen met u. Zo weet u precies wat u kunt verwachten van uw verzorgende.

Privé zorg aan huis in heel Nederland

Wij bieden al jaren zorg op maat. Op die manier krijgt u exact de hulp en de verzorging die u nodig heeft. Wij vinden het hierbij van groot belang dat u in uw eigen vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Daarom doen onze medewerkers er alles aan om u volledig te 'ontzorgen'. Wist u dat u privé zorg aan huis in heel Nederland kunt krijgen? Dat betekent privé zorg aan huis in Breda, privé zorg aan huis in Friesland en zelfs privé zorg aan huis in de grensstreek. Daarnaast zijn onze zorgverleners ook in te zetten aan de Spaanse Costa. Mocht u daar een woning hebben en langere tijd gebruik willen maken van de diensten van Uw ZorgCompaan, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen over onze privé zorg? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer +31(0)344 - 603 891 of via ons contactformulier op de website.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!