12-uurs zorg thuis

12-uurs zorg

Heeft u of uw partner een deel van de dag zorg nodig? Bij Uw ZorgCompaan is het ook mogelijk om 12-uurs zorg of 12-uurs verpleging te krijgen. U ontvangt dagelijks de zorg die u nodig heeft, zodat u langer in uw eigen omgeving kunt blijven wonen. Ook kan het een oplossing bieden bij het herstel na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname. Persoonlijke en professionele zorg is wat Uw ZorgCompaan u te allen tijde kan bieden.

12-uurs zorg van Uw ZorgCompaan

Uw ZorgCompaan biedt uitstekende 12-uurs zorg of verpleging, met toegewijde en deskundige zorgverleners. De 12-uurs zorg wordt op maat geboden en vastgelegd in de zorgovereenkomst. De aanvangstijd kunt u vanzelfsprekend zelf bepalen. Uw ZorgCompaan werkt in principe met zorgteams van maximaal 3 zorgverleners en draagt daarmee zorg voor de continuiteit bij de cliënt.

12-uurs zorg in blokken

Blokzorg betekent dat wij op de door u bepaalde vaste tijden, elke dag de zorg bieden die u nodig heeft. Dit kan variëren vanaf 4 uur tot 12 uur per dag. Uw ZorgCompaan werkt in principe met zorgteams van maximaal 3 zorgverleners en draagt daarmee zorg voor de continuiteit bij de cliënt.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bellen of mailen.

Uw ZorgCompaan kan u ook bij onderstaande van dienst zijn:

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!