Particuliere thuiszorg Hilversum

Zoekt u particuliere thuiszorg in Hilversum? U heeft zorg en begeleiding nodig, maar wilt (nog) niet verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis. Met de 24 uurs zorg van Uw ZorgCompaan ontvangt u de juiste professionele zorg, maar dan in uw vertrouwde leefomgeving. Hier voelt u zich veilig en prettig, en heeft u een volledig leven opgebouwd. Wilt u meer weten over de particuliere thuiszorg in Hilversum van Uw ZorgCompaan? Vraag dan vrijblijvend een brochure aan of neem contact op met onze klantenservice via de website.

 

Voor wie is de particuliere thuiszorg in Hilversum?

 

De particuliere thuiszorg in Hilversum van Uw ZorgCompaan is voor eenieder die een zorgbehoefte heeft  tot maximaal 24 uur per dag. Zo kan het gaan om een chronisch zieke die voortdurend zorg en begeleiding nodig heeft, maar ook om ouderen die niet volledig zelfstandig in huis kunnen wonen. Veelvuldig voorkomende ziektes waarbij wij particuliere thuiszorg in Hilversum leveren, zijn bij hart- en vaatziekten, de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson. Ook als u beperkte zorg en begeleiding nodig heeft voor revalidatie, staan wij voor u klaar.

 

Verschil tussen reguliere en particuliere thuiszorg in Hilversum

 

Aan de hand van drie zorgwetten is het mogelijk om zorg en begeleiding in uw thuissituatie te ontvangen: de WMO, de Zvw en de Wlz. Waar de WMO de gemeente de bevoegdheid geeft om een zorgvergoeding te verstrekken, regelt u door middel van de Zvw zorg bij de wijkverpleging met de zorgverzekeraar. De Wlz geeft recht op de juiste langdurige zorg via het zorgkantoor. Bij ieder van deze zorgverstrekkers is er de mogelijkheid tussen Zorg in natura (ZIN) en een Persoonsgebonden budget (PGB). Met ZIN bepaalt de gemeente (WMO), zorgverzekeraar (Zvw) of zorgkantoor (Wlz) welke zorgverlener de zorg bij u uitvoert. Wilt u echter zelf de zorgverlener selecteren? Dan kiest u voor een PGB, waarbij u zelf een budget ontvangt om een geschikte zorgverlener aan te stellen.  

 

De mogelijkheden van particuliere thuiszorg in Hilversum

 

Met de particuliere thuiszorg in Hilversum bepaalt u zelf welke zorg u inkoopt. Zoekt u hulp bij het aankleden, of wilt u juist gebruik maken van de nachtzorg? Ook kan Uw ZorgCompaan u begeleiden bij afspraken in het ziekenhuis, of met u uitstapjes gaan maken. Heeft u vragen over de particuliere thuiszorg in Hilversum van Uw ZorgCompaan? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze site.

Direct contact

Bel ons!