Particuliere thuiszorg Wassenaar

Particuliere thuiszorg in Wassenaar

Uw Zorgcompaan biedt particuliere thuiszorg in Wassenaar. Met professionele zorgmedewerkers krijgt u de beste zorg, die op uw behoefte is afgestemd.

Deze zorg krijgt u allemaal in de vertrouwde omgeving van uw eigen huis. Als u ziek bent of ouder wordt, is er namelijk al genoeg om u onzeker over te voelen. Onzeervaren zorgmedewerkers geven u graag de beste ouderenzorg thuis in uw eigen woning in Wassenaar. Omdat u wordt verzorgd door een privé verpleegkundige ziet u altijd een vertrouwd gezicht en kunt u zo lang mogelijk in uw eigen omgeving blijven.

Is particuliere thuiszorg overal in Wassenaar mogelijk?

Waar u ook woont in Wassenaar, particuliere thuiszorg is ook voor u mogelijk. Of u nu in Nieuw of juist in Oud Wassenaar woont, de zorgmedewerker helpt u graag. Omdat wij werken met inwonende zorgaupairs is de medewerker altijd bij u in de buurt en bent u niet afhankelijk van de woonplaats van de zorgmedewerker. Ook het dorp Maaldrift, dat in de gemeente Wassenaar ligt of in de buurtschappen Den Deijl en Rijksdorp is particuliere thuiszorg mogelijk. Daarnaast komt de zorgmedewerker graag naar De Kieviet of Kerkehout om u te verzorgen.

Welke particuliere thuiszorg is er mogelijk in Wassenaar?

Omdat particuliere thuiszorg volledig naar uw wensen wordt aangepast, is er heel veel verschillende zorg mogelijk. De inwonende thuiszorg medewerkers zijn ervaren in zorg voor ouderen. Ze kunnen u bijvoorbeeld helpen met douchen en aankleden en nemen licht  huishoudelijk werk op zich. Daarnaast kan een diplomeerd verpleegkundige u verplegen. Zo verzorgt hij/zij uw wonden of dient  de verpleegkundige medicatie toe. Daarnaast  kan hij/zij uw stoma of katheter verzorgen. Maar ook bij een intensievere zorgbehoefte is thuiszorg mogelijk.

Zelfs als u 24 uur zorg nodig hebt, kunt u thuis verzorgd worden door een zorgteam. Dan staat de nachtzorg tot uw beschikking om u bijvoorbeeld naar een andere houding te draaien of om medicatie toe te dienen. Al u mantelzorger bent, dan kan een zorgaupair uw zorg verlichten door taken over te nemen. Mantelzorger bent u natuurlijk met liefde, maar de zorg kan ook zwaar zijn. De zorgaupair neemt een deel van de zorgtaken over, zodat u wat meer tijd voor uzelf hebt, zodat u beter op kunt laden.

Wat zijn de voordelen van particuliere thuiszorg in Wassenaar?

Het belangrijkste voordeel van particuliere thuiszorg is dat u altijd door dezelfde persoon of door een klein team van medewerkers wordt verzorgd. Bij andere thuiszorginstellingen of in verpleeg- en ziekenhuizen wordt u vaak elke dag door een ander persoon verzorgd. Tijdens de verzorging bent u vaak kwetsbaar, zeker als u zich ziek of zwak voelt. Het is dan erg fijn om steeds door dezelfde persoon verzorgd te worden. U leert de zorgaupair steeds beter kennen en de zorgaupair leert u beter kennen, zodat hij of zij u steeds beter kan verzorgen. Daarnaast wordt particuliere thuiszorg volledig op uw wensen aangepast.

Voordat we met de zorg starten bespreken we met u en eventueel uw partner of andere naasten, welke zorgbehoefte er is en wat uw wensen zijn. Daarna stellen we een zorgovereenkomst samen, waarin alle afspraken en de kosten voor particuliere thuiszorg worden vastgelegd. Zo kunnen er geen misverstanden ontstaan en weet u altijd waar u aan toe bent. Bovendien kunt u met particuliere thuiszorg langer in uw eigen woning in Wassenaar blijven. Fijn in uw eigen omgeving met uw familie en vrienden in uw buurt.

Wanneer kan  particuliere thuiszorg in Wassenaar?

Particuliere thuiszorg kan bijna meteen starten als dat nodig is. Vaak kunnen we binnen een of twee weken een zorgaupair voor u vinden die snel kan starten met de zorgverlening. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dan gaan wij aan de slag om uw zorg zo snel mogelijk te regelen.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vraag via de website onze brochure aan.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!