Particuliere thuiszorg: Amsterdam

Particuliere thuiszorg: Amsterdam

Bij sommige omstandigheden kan het voorkomen dat u gedurende 24 uur een aantal keren begeleiding, verpleging of verzorging nodig heeft per dag. Uw ZorgCompaan biedt u de mogelijkheid: 24-uurs particuliere thuiszorg. Amsterdam is een van onze locaties waardoor u niet hoeft te verhuizen. U bepaalt samen met uw familie welke zorg u nodig heeft. Op deze manier blijft u controle houden over uw situatie, eigen woning en omgeving met uw familie om u heen. Met behulp van particuliere thuiszorg Amsterdam kunt u de oplossing vinden.

Particuliere thuiszorg Amsterdam met een zorgaupair

Met de particuliere thuiszorg Amsterdam gebied van Uw ZorgCompaan kunt u profiteren van een zorgaupair. De focus wordt gelegd op het verzorgen en ontzorgen van de cliënt. Maar ook op de familie en de omgeving van de cliënt. Deze dienstverlening bestaat uit: verzorging, verpleging en begeleiding bij sociale activiteiten op een persoonlijke manier. Andere diensten worden ook aangeboden: simpele huishoudelijke werkzaamheden, boodschappen doen en maaltijden bereiden. U heeft uw eigen zorgaupair die altijd in de buurt is, bij u thuis. Indien u particuliere thuiszorg (Amsterdam) wilt gebruiken, dan gaat de zorgverlener bij u thuis wonen in Amsterdam. U coördineert samen met de zorgaupair wanneer en welke zorgverlening u wenst te gebruiken. Deze 24-uurs zorg wordt in samenwerking flexibel ingezet en naar wens ingevuld.


Wanneer particuliere thuiszorg Amsterdam regio?

De meest voorkomende redenen voor het inzetten van particuliere thuiszorg: Amsterdam als woonplaats willen met professionele hulp en verzorging, wanneer u thuis wilt blijven wonen en niet wilt verhuizen. Een andere reden is dat er niet meer voor uw partner of familielid gezorgd kan worden. In sommige gevallen is gezelschap onmisbaar of uw wilt in uw eigen woning in Amsterdam herstellen na een operatie. Of u staat op een wachtlijst om opgenomen te worden in een verpleeghuis of verzorgingshuis en u wilt graag thuis verzorgd worden.

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor particuliere thuiszorg (Amsterdam) of heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. +31(0)344 – 603 891

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!