Hulp voor ouderen thuis

Hulp voor ouderen thuisHulp voor ouderen thuis? Bent u in een bepaalde situatie terecht gekomen waarbij u permanente zorg en ondersteuning nodig heeft en niet meer zelfstandig thuis kunt wonen? Wilt u echter niet naar een verpleeghuis omdat verandering uw kwaliteit van leven niet verbetert? Wellicht is zorg voor ouderen thuis dan wat voor u. Hierbij kunt u in uw eigen omgeving blijven wonen en blijven genieten van al het gemak van thuis maar dan mét hulp van een expert van buitenaf. Op die manier kunnen uw geliefden ook blijven genieten van het leven.

Hulp voor ouderen thuis

In bovenstaande gevallen moet u bij Uw ZorgCompaan zijn. Deze zorginstelling biedt daadwerkelijk zorg zonder grenzen, waarbij u als cliënt centraal staat. Aupairzorg is in dit geval het beste wat zowel u als uw familie kan overkomen. Uw ZorgCompaan biedt dergelijke hulp van een 24 uurs aupair aan. Met behulp van deze professionele zorgaupair krijgt u de gewenste en noodzakelijke zorg én persoonlijke aandacht in uw eigen vertrouwde omgeving. Hierbij horen ook sociale activiteiten zoals wandelen en uitstapjes.

Hulp voor ouderen thuis: contact Uw ZorgCompaan

Veel mensen weten niet of zij of hun geliefden in aanmerking komen voor deze manier van een particuliere zorginstelling. Wanneer u individueel niet goed meer kunt functioneren in het dagelijks leven komt u al in aanmerking voor dergelijke zorg. Er zijn slechts enkele voorwaarden waar het huis aan moet voldoen wanneer een 24 uur aupair u komt helpen. Zo moet er een aparte ruimte zijn met bed, kast, tafel, stoel, televisie en WiFi waar de verzorgende privacy heeft. Heeft u interesse in ouderenzorg thuis? Neem dan vandaag nog contact op met Uw ZorgCompaan.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!