Particuliere thuiszorg Lisse

Particuliere thuiszorg in Lisse van Uw ZorgCompaan

 

Bent u in een situatie terechtgekomen waarbij u niet meer zelfstandig thuis kunt wonen zonder zorg en ondersteuning te ontvangen? Wilt u echter nog niet verhuizen naar een verzorgings- of verpleeghuis? In dat geval biedt particuliere thuiszorg in Lisse van Uw ZorgCompaan de oplossing. Met deze privé zorg aan huis krijgt u zorg op maat, persoonlijke aandacht en toezicht terwijl u in uw eigen veilige en vertrouwde leefomgeving woont. Meer weten over particuliere thuiszorg in Lisse? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891

 

Is particuliere thuiszorg in Lisse geschikt voor u?

 

Op het moment dat u niet volledig zelfstandig kunt leven, is het inschakelen van particuliere thuiszorg in Lisse een aanrader. U heeft bijvoorbeeld te maken met een handicap waardoor u slecht ter been bent, kampt met een ingrijpende ouderdomskwaal of dementie, of bent thuis aan het revalideren na een operatie. Bovendien wilt u niet uw familieleden, vrienden of kennissen onnodig belasten met het verlenen van zorg. Uw ZorgCompaan staat met 24 uurs zorg voor u klaar om particuliere thuiszorg in Lisse te verlenen.

 

Volledige keuzevrijheid bij particuliere thuiszorg in Lisse

 

Een belangrijk verschil bij particuliere thuiszorg in Lisse ten opzichte van reguliere thuiszorg is de hoeveelheid keuzevrijheid. Bij reguliere thuiszorg bepaalt de gemeente (WMO), zorgverzekeraar (Zvw) of zorgkantoor (Wlz) welke zorg u ontvangt en van welke zorgverlener. Wilt u echter zelf aangeven wanneer u zorg wilt ontvangen en op welk tijdstip? Dan is particuliere thuiszorg in Lisse de beste optie.. Uw ZorgCompaan werkt met kleine, vaste teams, zodat u een band op kunt bouwen met uw zorgverleners. Ook uw naasten hebben op deze wijze een vast aanspreekpunt.

 

De kosten van de particuliere thuiszorg in Lisse

 

Beschikt u over een CIZ-indicatie voor zorg vanuit de Wet langdurige zorg (Wlz)? In de meeste gevallen wordt de particuliere thuiszorg in Lisse van Uw ZorgCompaan in dat geval vergoed met het persoonsgebonden budget (pgb).

 

Uw ZorgCompaan levert particuliere thuiszorg in Lisse op maat

 

Zoekt u meer informatie over het regelen van particuliere thuiszorg in Lisse, of wilt u meteen uw zorgvraag aan onze zorgprofessionals voorleggen. Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via +31(0)344 - 603 891 of vul het contactformulier op onze site. Wij geven u graag advies voor de beste zorg voor ouderen thuis

Direct contact

Bel ons!