24 uurs zorg tarieven

24 uur thuiszorg tarieven

Bent u benieuwd naar de 24 uurs zorg tarieven? Onze tarieven hangen af van het type zorg en de achtergrond van de zorgaupair of verpleegkundige die u wenst. U kunt zelf aangeven naar welke zorg u op zoek bent en zo houdt u dus ook de regie in handen. Laat u zich daarom informeren door een van onze medewerkers, zodat u weet wat wij voor u kunnen betekenen. Het is belangrijk dat u zich er goed bij voelt en daar wordt zeker rekening mee gehouden, uw welzijn staat voorop. 

Maatwerk 24 uurs zorg tarieven

Het is fijn als u langer thuis kunt blijven wonen en de zorg thuis krijgt aangeboden. Het is bij ons echt maatwerk. Wij vinden het belangrijk dat u de regie kunt houden en dan stemmen wij hier de zorg op af. U geeft aan waar u hulp bij nodig heeft en dan zullen onze zorgverleners u hierbij helpen. Dit kan voor korte of langere tijd zijn, het ligt er maar net aan welke hulpvraag u heeft. Hoe dan ook, wij staan dag en nacht voor u klaar als dat nodig is. U kunt op ons deskundige team rekenen. Onze medewerkers van Uw ZorgCompaan helpen u graag. Omdat elke zorgvraag anders is zal er tijdens een intakegesprek gekeken worden welke tarieven hierbij horen. 

In de meeste gevallen komt u in aanmerking voor een persoonsgebonden budget (PGB) waarmee u de kosten van uw zorgvraag, grotendeels en in sommige gevallen geheel kunt betalen. De hoogte van dit budget is afhankelijk van uw zorgzwaartepakket (ZZP).

Financieringsmogelijkheden voor de verpleegkundige zorg zijn er vanuit een Wlz-indicatie, de Zorgverzekeringswet, het Persoonlijk assistentie budget en Meerzorg. 

Kies voor onze 24 uurs zorg tarieven

Als u vragen heeft over onze 24 uurs zorg tarieven kunt u direct contact met ons opnemen. Wij informeren u hier graag persoonlijk over, zodat u precies weet waar u financieel aan toe bent. U kunt altijd een gesprek met ons aanvragen, zodat wij u kunnen inlichten over onze mogelijkheden en dan brengen wij u ook op de hoogte van het financiële gedeelte. Het is goed dat u snel contact met ons opneemt wanneer u van onze zorg gebruikt wilt maken, des te eerder kunnen wij u de zorg uit handen nemen.

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor 24 uur zorg aan huis of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook via +31(0)344 - 603 891.

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!