24 uurs zorg tarieven

24 uur thuiszorg tarieven

Bent u benieuwd naar de 24 uurs zorg tarieven? Dan kunt u hier nu een kijkje nemen bij Uw ZorgCompaan en dan kunt u gebruik maken van de zorg die u hier wordt aangeboden. U kunt zelf aangeven naar welke zorg u op zoek bent en zo houdt u dus ook de regie in handen. Dat is voor u toch ook prettig? Laat u zich daarom eens informeren door een van onze zorgverleners zodat u weet wat wij voor u kunnen betekenen. Het is belangrijk dat u zich er goed bij voelt en daar wordt zeker rekening mee gehouden, uw welzijn staat voorop.

Maatwerk 24 uurs zorg tarieven

Het is fijn als u langer thuis kunt blijven wonen en de zorg thuis krijgt aangeboden. Het is bij ons echt maatwerk. Wij vinden het belangrijk dat u de regie kunt houden en dan stemmen wij hier de zorg op af. U geeft aan waar u hulp bij nodig heeft en dan zullen onze zorgverleners u hierbij helpen. Dit kan dagelijkse zorg zijn maar het kan ook wekelijks zijn, het ligt er maar net aan welke hulpvraag u heeft. Hoe dan ook, wij staan dag en nacht voor u klaar als dat nodig is. U kunt op ons deskundige en vriendelijke team rekenen. Onze medewerkers van Uw ZorgCompaan helpen u graag.

Kies voor onze 24 uurs zorg tarieven

Als u vragen heeft over onze 24 uurs zorg tarieven kunt u direct contact met ons opnemen. Wij informeren u hier graag persoonlijk over, zodat u precies weet waar u financieel aan toe bent. U kunt altijd een gesprek met ons aanvragen, zodat wij u kunnen inlichten over onze mogelijkheden en dan brengen wij u direct van alles (ook het financiële gedeelte) op de hoogte. Het is goed dat u nu contact met ons opneemt wanneer u van onze zorg gebruikt wilt maken, des te eerder kunnen wij u de zorg uit handen nemen.
Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor 24 uur zorg aan huis of heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. +31(0)344 – 603 891

Direct contact

Solliciteren?

Bel ons!