Particulier thuiszorg

Particuliere thuiszorg

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg? Dan wordt het de hoogste tijd dat u nu op zoek gaat om dit te regelen. Als u de keuze maakt voor Uw ZorgCompaan, dan wordt het allemaal voor u goed geregeld maar dan houdt u wel de regie in eigen hand. Dit is waar veel mensen naar op zoek zijn en wij bieden dit u aan. Er wordt dan een particulier verpleegkundige geregeld wanneer dit nodig is en hij of zij komt bij u aan huis. Geen zorgen meer wanneer u ziek bent, alle zorg wordt door ons geregeld!


Mogelijkheden particuliere thuiszorg

Het kan zijn dat u gedurende de hele dag zorg nodig heeft. Daar kunnen wij dan op inspelen want wij kunnen u dan begeleiding, verpleging of verzorging bieden op de momenten, dat het noodzakelijk is. Wij hebben verschillende locaties van waaruit wij werken en wij kunnen u daarom goed van dienst zijn. De particulier thuiszorg zal uw wensen respecteren en hier zoveel mogelijk op inspelen. Wij bieden ook particuliere ouderenzorg aan waar u gebruik van kunt maken. De zorg wordt pas ingezet wanneer u aangeeft dat u hier behoefte aan heeft, dus wij horen graag van u wanneer wij u van dienst mogen zijn.


Waarom particuliere thuiszorg?

U vraagt zich misschien af waarom particuliere thuiszorg, maar dit kan een groot voordeel zijn. De zorg die u zelf niet meer kunt, nemen wij van u over, maar wat u nog wel zelf kunt blijft u uitvoeren al dan niet met begeleiding. Op deze manier wordt u geholpen waar noodzakelijk en blijft u zelf de baas. Wij bieden u graag privé zorg aan huis. Het is daarom goed dat u gaat informeren, wanneer het voor u zover is, wat Uw ZorgCompaan voor u kan betekenen, want wij zijn u graag van dienst.

Wilt u Uw ZorgCompaan inschakelen voor 24-uurs zorg of heeft u nog vragen?
Neem dan gerust contact met ons op of stuur ons een bericht via het contactformulier, bellen kan natuurlijk ook. +31(0)344 – 603 891

Direct contact

Bel ons!